USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

Читацька соцмережа LitCom запустила український аналог Goodreads – "Книжковий сомельє"

Тепер у LitCom можна писати відгуки на прочитані тексти
LitCom
LitCom запустила український аналог Goodreads
Джерело: відкриті джерела

Читацька платформа LitCom запустила проєкт "Книжковий сомельє". Це український аналог сервісу Goodreads, де можна публікувати відгуки на прочитані книжки. Про це соцмережа LitCom повідомила виданню "Читомо".

Тепер у LitCom можна писати відгуки на прочитані тексти, доповнювати їх фотографіями та публікувати з хештегом #книжковийсомельє.

"LitCom – це також ваш консультант біля книжкової полиці чи експерт-сомельє під час книжкового вибору, що підкаже, яке чтиво принесе вам максимальну насолоду й найточніше відповідатиме вашому запиту. Водночас і ви можете прислужитися іншим користувачам сервісу своєю експертністю – можливо, саме ваш відгук "зробить чийсь вечір". Саме взаємодія тих, хто читає, обмін читацькими досвідами та враженнями і лежить в основі проєкту "КС", – прокоментувала інновацію засновниця LitCom Ольга Сухомлин.

Серед тих, хто вже опублікував свої враження від прочитаних творів:

  • правозахисниця Олена Сотник;
  • телеведуча Леся Вакулюк;
  • мовний омбудсман Тарас Кремінь;
  • кіноакадемік Станіслав Цалик;
  • авторка книжок "Кіт Інжир" Олена Павлова;
  • письменник Олесь Ільченко.

Окрім текстових дописів і зображень у LitCom можна послухати "літкасти" – літературні подкасти з новинами видавництв, ЗМІ, книжкових блогерів і письменників.

Літературна платформа LitCom також публікує підбірки художньої класики та нонфікшн-літератури, книжкові поради для батьків, добірки літкастів за темами творів, що входять до шкільної програми з української літератури тощо.

Нагадаємо, в новому оновленні браузера Chrome M121 компанія Google представить нові функції генеративного штучного інтелекту, які спростять використання браузера. Нові доповнення міститимуть органайзер вкладок, помічник з написання тексту, а також можливість налаштування ілюстрацій і тем у браузері. Щоб увімкнути ці нові функції, перемикач "Експериментальний ШІ" має бути ввімкнено на сторінці налаштувань, який розташований у випадаючому меню з трьох точок.

Читайте також:
Втрати в українській енергосистемі мають зменшитися на 6 млрд кВт-год завдяки технологіям Втрати в українській енергосистемі мають зменшитися на 6 млрд кВт-год завдяки технологіям "розумних мереж", - Міненерго
Працівник військкомату отримав три роки в'язниці, бо хотів воювати на фронті, а не служити в ТЦК Працівник військкомату отримав три роки в'язниці, бо хотів воювати на фронті, а не служити в ТЦК
100 ракет для ППО отримає Україна від Великої Британії за травень 100 ракет для ППО отримає Україна від Великої Британії за травень
Україна програє інформаційну війну, - політтехнолог Україна програє інформаційну війну, - політтехнолог