USD
НБУ
39.23
Готівка
39.50
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.05
Втрати орків: 4 3 9 9 7 0 (+780)
USD
НБУ
39.23
Готівка
39.50
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.05

Через кримський "міст диявола" окупанти вже не можуть забезпечувати свої потреби у повному обсязі, – Чийгоз

Українське підпілля фіксує, як росіяни й досі масово тікають з півострова
Ахтем Чийгоз
Заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз
Джерело: Українська правда

Через Кримський міст окупанти вже не можуть забезпечувати потреби всієї військової інфраструктури. Про це в ефірі UWN заявив заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат України Ахтем Чийгоз. 

Представники ЗМІ зібрали інформацію про 223 діючі, тимчасові та законсервовані військові об'єкти РФ у тимчасово окупованому Криму і створили інтерактивну мапу.

Серед об'єктів – військові аеродроми з інфраструктурою, пункти та місця базування кораблів, суден і катерів, доки, арсенали, склади озброєнь, продуктів та ОСН, військові містечка, військові частини, казарми, штаби та пункти управління, парки військової техніки та місця чергування засобів ППО, полігони та навчальні центри; деякі підприємства військово-промислового комплексу.

Своєю чергою Ахтем Чийгоз заявив, що міст окупантів вже не виконує функції постачання, на які розраховував Кремль. 

"Цей "міст диявола" не виконує і не може виконати в потрібних обсягах забезпечення всієї військової інфраструктури, яку окупанти там створили. Ми знаємо, що сьогодні цей "міст диявола" не може винести таке навантаження. Тому декілька днів тому вони взагалі закрили цей міст і для цивільного населення, яке тікає", – зазначив представник Меджлісу. 

Також Чийгоз наголосив, що росіяни, які приїхали до Криму й підтримували окупаційну владу, є співучасниками злочину очільника Кремля Путіна. 

Окупанти готуються до української операції зі звільнення Криму

9 лютого стало відомо, що російські загарбники розпочали підготовку до початку операції зі звільнення Криму Збройними силами України. 

Про це свідчать "документи", якими окупаційна адміністрація Криму встановлює високий (жовтий) рівень терористичної небезпеки.

Згідно з "документом" високий рівень загрози встановлюється в населених пунктах Армянськ, Джанкой, Керч, Красноперекопськ, а також в Джанкойському, Красноперекопському і Ленінському (Єдикуйському) районах Криму. 

Теги: Крим
Читайте також:
Два кораблі, центр зв'язку та інфраструктура ЧФ РФ: ЗСУ завдали нового удару по Криму. Фото, відео Два кораблі, центр зв'язку та інфраструктура ЧФ РФ: ЗСУ завдали нового удару по Криму. Фото, відео
Жодна битва, де українці і кримські татари воювали разом, не була програна. Нас можна вбити, перемогти – ні, – Ахтем Сеітаблаєв Жодна битва, де українці і кримські татари воювали разом, не була програна. Нас можна вбити, перемогти – ні, – Ахтем Сеітаблаєв
Хто Хто "здав" український Крим росіянам і чи можна було уникнути окупації?
Уряд пропонує Раді створити військові адміністрації в Криму Уряд пропонує Раді створити військові адміністрації в Криму