USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Британія до кінця року підготує 30 тисяч українських військовослужбовців

Також країна виділила додатковий пакет військової допомоги на десятки тисяч боєприпасів
Британія

Ілюстративне фото

Джерело: The Associated Press

Велика Британія до кінця поточного року підготує 30 тисяч українських військовослужбовців. Про це заявив міністр оборони країни Грант Шаппс в інтерв’ю Sky News.

Він наголосив, що держава продовжить підтримку України у протистоянні російській агресії.

"Наша мета – підготувати 30 тисяч українських військовослужбовців. Тому я не думаю, що британська рішучість похитнеться. І ми стоятимемо пліч-о-пліч з українцями", – зазначив Шаппс.

Глава Міноборони Британії також додав, що країна виділила додатковий пакет військової допомоги на десятки тисяч боєприпасів.

"Я щойно оголосив про десятки тисяч додаткових боєприпасів, загальна кількість яких вже становить близько 300 тисяч, і ми надамо величезну кількість додаткової підтримки і обладнання до кінця цього року", – уточнив Шаппс.

Нагадаємо, Міністерство оборони США надіслало Україні додатковий пакет допомоги у сфері безпеки. Він включає можливості для зміцнення протиповітряної оборони України, вдосконалені звичайні боєприпаси подвійного призначення (PICM), протитанкову зброю та інше обладнання, яке допоможе протистояти російській агресії.

Читайте також:
НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання
РФ може в найближчі тижні здійснити великий наступ, - Reuters РФ може в найближчі тижні здійснити великий наступ, - Reuters
Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну
РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням