Втрати росіян: 6 3 7 0 1 0 (+1130)
USD
НБУ
41.41
Готівка
41.70
EUR
НБУ
46.12
Готівка
46.55

Численні забої голови і тіла: В Івано-Франківську троє молодиків побили військового

Також постраждав перехожий, який заступився за військовослужбовця
Слідчі дії
Джерело: Нацполіція

В Івано-Франківську серед вулиці зловмисники побили 40-річного військового. Свідками конфлікту стали перехожі, які одразу повідомили правоохоронців, зазначають в пресслужбі Національної поліції.

Там кажуть, що потерпілого військовослужбовця, мешканця Івано-Франківська, доставили до лікарні. Медики діагностували в нього численні забої голови та тіла.

Під час бійки постраждав і випадковий перехожий, який побачив побиття військового й намагався заступитися за нього. Чоловіка з тілесними ушкодженнями також госпіталізували.

Правоохоронці вже затримали порушників. Ними виявилися троє молодиків 26, 21 та 17 років з Івано-Франківської територіальної громади. Відомо, що 26-річного зловмисника уже притягували до кримінальної відповідальності за майновий злочин.

"Слідство з’ясували, що в середмісті Івано-Франківська чоловіки відпочивали та вживали спиртні напої. До них підійшов військовий та попросив кошти на власні потреби. Але на таке прохання молодики відреагували агресивно – між ними спочатку виник словесний конфлікт, який потім переріс у бійку", – розповіли у поліції.

Свою вину зловмисники визнали. Нині вирішується питання про оголошення трьом фігурантам підозри за хуліганство, вчинене групою осіб. Їм може загрожувати до чотирьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, нещодавно правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у побитті ветерана в Смілі на Черкащині. Наразі порушили кримінальні провадження за чотирма статтями. А суд обрав йому запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою.

Читайте також:
На Дніпропетровщині депутат міськради побив військовослужбовця
У Лівані прогриміла нова серія вибухів: Слідом за пейджерами вибухають навіть телефони й ноутбуки
Масові вибухи пейджерів сталися у Лівані: Відомо про тисячу поранених
П’ятьом киянам, які спалили три автівки військових у столиці, оголосили підозру