USD
НБУ
41.36
Готівка
41.63
EUR
НБУ
46.01
Готівка
46.50
Втрати росіян: 6 3 5 8 8 0 (+1020)
USD
НБУ
41.36
Готівка
41.63
EUR
НБУ
46.01
Готівка
46.50

Побиття ветерана на Черкащині: Підозрюваного взяли під варту

28-річний чоловік переховувався від органів слідства в одному з готелів на території Черкащини
Підозрюваний в побитті ветерана у Смілі
Підозрюваний в побитті ветерана у Смілі
Джерело: Нацполіція

Підозрюваному у побитті ветерана у Смілі на Черкащині суд обрав запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою. Про це передає пресслужба Нацполіції.

"Сьогодні, 11 вересня, Смілянський міськрайонний суд задовольнив клопотання слідчих поліціі та прокуратури і обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави", – йдеться в повідомленні.

Йому інкриміновано вимагання та хуліганство, вчинені групою осіб – за ч. 4 ст. 189 та ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановили, що 28-річний чоловік переховувався від органів слідства в одному з готелів на території Черкащини.

Передісторія

Відео інциденту, де у місті Сміла на Черкащині побили колишнього бійця Сил спеціальних операцій, напередодні активно ширилося мережею.

В Офісі генпрокурора зазначили, що за результатами опрацювання оприлюдненого відео та інформації з’ясували, що 3 вересня між чоловіками відбувся конфлікт, поєднаний з вимаганням грошей.

І якраз під час цього конфлікту й завдали тілесних ушкоджень військовослужбовцю.

Читайте також:
П’ятьом киянам, які спалили три автівки військових у столиці, оголосили підозру П’ятьом киянам, які спалили три автівки військових у столиці, оголосили підозру
Численні забої голови і тіла: В Івано-Франківську троє молодиків побили військового Численні забої голови і тіла: В Івано-Франківську троє молодиків побили військового
Уряд затвердив порядок надання статусу учасника бойових дій в автоматичному режимі Уряд затвердив порядок надання статусу учасника бойових дій в автоматичному режимі
Побиття ветерана на Черкащині: Поліція затримала підозрюваного в нападі Побиття ветерана на Черкащині: Поліція затримала підозрюваного в нападі