USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 6 9 4 0 (+1510)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Знайшли наркотиків на 50 млн гривень: У Києві викрили масштабне наркоугруповання. Відео

У результаті обшуків правоохоронці вилучили у зловмисників 68 кг "солей"
Поліція
Джерело: відкриті джерела

У Києві викрили масштабне наркоугруповання, дохід якого оцінюють у мільйони. Про це йдеться у Facebook-акаунті Нацполіції.

У ході операції із затримання зловмисників поліцейські знайшли та вилучили наркотиків на 50 млн гривень.

"Викрили угруповання, члени якого "спеціалізувалися" на виготовленні та розповсюдженні так званих "солей" на території столиці. До складу злочинної групи входили мешканці Києва, Черкаської та Чернівецької областей", – розповіли в поліції.

Наркобізнес приносив фігурантам мільйонні прибутки, частину з яких вкладали в його подальший розвиток.

За місцями мешкання та в автомобілях зловмисників вилучено 68 кг "солей" та інших заборонених речовин. Фігурантам загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше працівники ДБР повідомили про підозру так званому "смотрящому", який організував наркотрафік до Державної установи "Київський слідчий ізолятор".

Також ми писали, що у Львові правоохоронці викрили та нейтралізували транснаціональний канал збуту кокаїну з Еквадору. В Україну наркотовар привозили з Європи. Займався цим зокрема колишній поліціянт.

Читайте також:
Вперше в Україні запустили Вперше в Україні запустили "Портал Захисників та Захисниць"
Метро на Виноградар Київметрополітен планує добудувати максимум через два з половиною роки Метро на Виноградар Київметрополітен планує добудувати максимум через два з половиною роки
Готель Готель "Україна" у центрі Києва виставили на продаж: Початкова ціна стартує з понад мільярда гривень
Один із зареєстрованих хворих на гепатит А в Києві працює пекарем у закладі торгівлі Один із зареєстрованих хворих на гепатит А в Києві працює пекарем у закладі торгівлі