USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

Зеленський виступив на Радбезі ООН: Відео

Президент представив "формулу миру"
Зеленський

Президент України

Джерело: відкриті джерела

Президент України Володимир Зеленський виступив на Раді Безпеки Організації Об'єднаних Націй.

Глава держави представив сьогодні детальну "формулу миру" в Україні. За словами президента, її пункти пропонують рішення та кроки, які зупинять усі форми озброєння, які Росія застосувала проти України та інших країн.

Очікується, що на зустрічі також виступить глава МЗС Росії Сергій Лавров. Зеленський сказав, що поки не знає, чи залишиться в залі, аби послухати російського міністра.

Нагадаємо, ще минулого року президент Володимир Зеленський представив "формулу миру" з 10 пунктів. У ній описано кроки для завершення війни Росії проти України.

2023 року Україна вже організувала кілька зустрічей щодо "формули миру" на рівні радників глав держав. У цих зустрічах брав участь і Китай.

Читайте також:
Окупанти атакують Україну дронами з пінопласту та фанери Окупанти атакують Україну дронами з пінопласту та фанери
У Парижі стартувала Олімпіада. Церемонію вперше провели на воді. Заворожуючі фото У Парижі стартувала Олімпіада. Церемонію вперше провели на воді. Заворожуючі фото
Зеленський підписав закони про ввезення енергетичного обладнання 
без мита та ПДВ Зеленський підписав закони про ввезення енергетичного обладнання 
без мита та ПДВ
Завдали майже 12 млн грн збитків державному енерговиробнику: Підозри отримали троє експосадовців Завдали майже 12 млн грн збитків державному енерговиробнику: Підозри отримали троє експосадовців