USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Зеленський виступив на Радбезі ООН: Відео

Президент представив "формулу миру"
Зеленський

Президент України

Джерело: відкриті джерела

Президент України Володимир Зеленський виступив на Раді Безпеки Організації Об'єднаних Націй.

Глава держави представив сьогодні детальну "формулу миру" в Україні. За словами президента, її пункти пропонують рішення та кроки, які зупинять усі форми озброєння, які Росія застосувала проти України та інших країн.

Очікується, що на зустрічі також виступить глава МЗС Росії Сергій Лавров. Зеленський сказав, що поки не знає, чи залишиться в залі, аби послухати російського міністра.

Нагадаємо, ще минулого року президент Володимир Зеленський представив "формулу миру" з 10 пунктів. У ній описано кроки для завершення війни Росії проти України.

2023 року Україна вже організувала кілька зустрічей щодо "формули миру" на рівні радників глав держав. У цих зустрічах брав участь і Китай.

Читайте також:
Підприємство має сповіщати про повістки. Як працює цей механізм і що робити, якщо ви отримали повістку на роботі? Підприємство має сповіщати про повістки. Як працює цей механізм і що робити, якщо ви отримали повістку на роботі?
Стрілянина на Закарпатті: Нетверезий чоловік при перевірці документів поранив правоохоронця Стрілянина на Закарпатті: Нетверезий чоловік при перевірці документів поранив правоохоронця
Данія анонсувала новий пакет допомоги Україні, до якого увійшли ППО та F-16 Данія анонсувала новий пакет допомоги Україні, до якого увійшли ППО та F-16
Швейцарія пом'якшить правила експорту зброї, однак України це не стосується Швейцарія пом'якшить правила експорту зброї, однак України це не стосується