USD
НБУ
41.22
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.52
Готівка
46.00
Втрати росіян: 6 5 7 9 4 0 (+1230)
USD
НБУ
41.22
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.52
Готівка
46.00

Замовив через неприязні стосунки: На Київщині в одному з готелів сталось вбивство

Замовника та виконавця заарештовано
пістолет
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

Учора, 3 жовтня в одному з броварських готелів сталася стрілянина. Як швидко з'ясували поліцейські, вбивство було замовним. За повідомленням Головного управління Національної поліції в Київській області, замовника та виконавця вже заарештовано.

Вбивство: що відомо?

3 жовтня адміністраторка одного з готелів у місті Бровари повідомила поліцію про звуки пострілів, які вона почула. Вона вирушила дізнатися, що сталося, і виявила в одному з номерів тіло невідомого чоловіка.

Поліцейські, які прибули на місце події, встановили, що загиблим є 48-річний мешканець Львівщини. Чоловік помер на місці через вогнепальні поранення в області голови, грудної клітки та живота. Поруч із тілом були знайдені гільзи від вогнепальної зброї.

Пошук вбивці

У результаті оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до вбивства причетні двоє чоловіків: 53-річний та 51-річний мешканці столиці. Для встановлення місцезнаходження підозрюваних були орієнтовані всі відповідні служби поліції, введено спеціальну поліцейську операцію. 

Розслідування показало, що між жертвою та замовником вбивства були неприязні стосунки. Замовник переконав свого товариша вбити опонента. 51-річний чоловік прийшов до номера в готелі, де перебував потерпілий, здійснив кілька пострілів і втік. 

Поліцейські швидко встановили місцезнаходження та затримали як замовника, так і виконавця. Під час обшуку поліцейські вилучили у безпосереднього вбивці пістолет, патрони, три ручні гранати типу РГД-5 та одну гранату Ф-1. Окрім цього, був знайдений пістолет, з якого були здійснені смертельні постріли. Знаряддя вбивства було направлено для проведення відповідної експертизи. 

Розслідування триває 

Слідчі розслідують справу про умисне вбивство за статтею 115 Кримінального кодексу України. За нею зловмисники можуть отримати до 15 років ув’язнення.

Як вже ми вже писали, поліція швидко арештувала підозрюваного у вбивстві на заправці 18 вересня. 

А у результаті злагодженої роботи правоохоронних органів був знайдений та арештований підозрюваний у вбивстві Ірини Фаріон.

Читайте також:
Заробили на ухилянтах понад 40 млн гривень: СБУ затримала злочинців, причетних до схеми Заробили на ухилянтах понад 40 млн гривень: СБУ затримала злочинців, причетних до схеми
Торгували дітьми під виглядом сурогатного материнства: Зловмисники невдовзі постануть перед судом Торгували дітьми під виглядом сурогатного материнства: Зловмисники невдовзі постануть перед судом
Наймасовіший відомий випадок страти українських військовополонених на лінії фронту: Окупанти розстріляли 16 воїнів на Покровському напрямку Наймасовіший відомий випадок страти українських військовополонених на лінії фронту: Окупанти розстріляли 16 воїнів на Покровському напрямку
На Київщині чоловік влаштував стрілянину в магазині. Поранення отримали дві людини На Київщині чоловік влаштував стрілянину в магазині. Поранення отримали дві людини