USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95
Втрати росіян: 6 2 3 9 9 0 (+1270)
USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95

Замах на Трампа: У будинку та авто стрілка знайшли вибухівку

Стрілком виявився 20-річний Томас Метью Крукс
Правоохоронні органи перекрили вулицю біля резиденції Томаса Метью Крукса - замах на Трампа
Правоохоронні органи перекрили вулицю біля резиденції Томаса Метью Крукса
Джерело: AP photo

Правоохоронці знайшли вибухівку у машині та будинку стрілка, який вчинив замах на колишнього президента Дональда Трампа. Про це повідомляє CNN.

Зазначається, що ФБР ідентифікувало стрілка – 20-річного Томаса Метью Крукса зі штату Пенсільванія. За попередніми даними, він зробив кілька пострілів з даху будівлі неподалік від місця проведення мітингу, а згодом його вбили.

Замах на Трампа

Сьогодні стало відомо, що на колишнього президента США Дональда Трампа вчинили замах під час передвиборчого мітингу в штаті Пенсильванія. У бік експрезидента вистрілили кілька разів, майже всі кулі пройшли повз. Його поранено в вухо.

Крім Трампа, кулі зачепили і глядачів, які прийшли на мітинг. Одна людина загинула, ще двоє були поранені й перебувають у важкому стані.

На замах відреагував президент України Володимир Зеленський. Він висловив радість через те, що Дональд Трамп уже в безпеці та побажав йому швидкого одужання.

Читайте також:
Пентагон запевняє, що гроші на допомогу Україні до кінця вересня Пентагон запевняє, що гроші на допомогу Україні до кінця вересня "не згорять"
Україні потрібна допомога у відновленні бойових сил, - генерал США Україні потрібна допомога у відновленні бойових сил, - генерал США
Ракети Stinger та боєприпаси для HIMARS: США оголосили про новий пакет допомоги Україні на 250 млн доларів Ракети Stinger та боєприпаси для HIMARS: США оголосили про новий пакет допомоги Україні на 250 млн доларів
Трамп пообіцяв Маску посаду в уряді у разі своєї перемоги на виборах президента США Трамп пообіцяв Маску посаду в уряді у разі своєї перемоги на виборах президента США