USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95
Втрати росіян: 6 2 3 9 9 0 (+1270)
USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95

Замах на Трампа: Чоловік, якого вбили на мітингу, кинувся захищати від куль свою сім'ю

Загиблий був пожежником
Корі Комператоре
Корі Комператоре
Джерело: відкриті джерела

Правоохоронці ідентифікували чоловіка, якого вбили під час спроби замаху на експрезидента США Дональда Трампа на передвиборчому мітингу у штаті Пенсільванія. Про це пише CNN з посиланням на заяву губернатора штату Джоша Шапіро.

Відомо, що вбитого чоловіка звали Корі Комператоре, він був пожежником. У загиблого було дві доньки та дружина.

За секунди до того, як чоловіка вбили, він кинувся захистити свою родину від куль.

Замах на Трампа

14 липня колишнього президента США Дональда Трампа вчинили замах під час передвиборчого мітингу в штаті Пенсильванія. У бік експрезидента вистрілили кілька разів, майже всі кулі пройшли повз. Його поранено в вухо.

Крім Трампа, кулі зачепили і глядачів, які прийшли на мітинг. Одна людина загинула, ще двоє були поранені й перебувають у важкому стані.

ФБР ідентифікувало стрілка – 20-річного Томаса Метью Крукса зі штату Пенсільванія. За попередніми даними, він зробив кілька пострілів з даху будівлі неподалік від місця проведення мітингу, а згодом його вбили.

На замах відреагував президент України Володимир Зеленський. Він висловив радість через те, що Дональд Трамп уже в безпеці та побажав йому швидкого одужання.

Читайте також:
Пентагон запевняє, що гроші на допомогу Україні до кінця вересня Пентагон запевняє, що гроші на допомогу Україні до кінця вересня "не згорять"
Україні потрібна допомога у відновленні бойових сил, - генерал США Україні потрібна допомога у відновленні бойових сил, - генерал США
Ракети Stinger та боєприпаси для HIMARS: США оголосили про новий пакет допомоги Україні на 250 млн доларів Ракети Stinger та боєприпаси для HIMARS: США оголосили про новий пакет допомоги Україні на 250 млн доларів
Трамп пообіцяв Маску посаду в уряді у разі своєї перемоги на виборах президента США Трамп пообіцяв Маску посаду в уряді у разі своєї перемоги на виборах президента США