USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30
Втрати росіян: 6 3 4 8 6 0 (+1060)
USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30

За сприяння у вступі: У Києві на хабарі у дві тисячі доларів затримали проректора приватного вишу

Необхідність заплатити гроші освітянин пояснив тим, що зараз дуже багато охочих стати студентами саме серед чоловіків
проректор_1
Затримання проректора
Джерело: Київська міська прокуратура

У Києві під час отримання хабаря у дві тисячі доларів затримали проректора одного з приватних університетів. Ці гроші посадовець вимагав за сприяння у вступі на стаціонар, поінформували в пресслужбі Київської міської прокуратури.

Правоохоронці розповіли, що для вдалого вступу проректор з господарсько-комерційної діяльності одного зі столичних вишів допомагав вступнику з правильними відповідями під час складання вступних іспитів.

А необхідність заплатити гроші посадовець пояснив тим, що зараз дуже багато охочих стати студентами саме серед чоловіків. Тому крім документів та складених вступних іспитів, потрібні ще й гроші.

Проректора затримали саме під час отримання коштів.

"Посадовцю повідомили про підозру в одержанні неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на ухвалення рішення членами приймальної комісії університету. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до восьми років", – йдеться в повідомленні.

Затримання проректора
Джерело: Київська міська прокуратура

До речі, командир відділення на одному з суден Військово-морських сил України, який без хабаря не відпускав підлеглих на берег, отримав підозру. Слідство встановило, що для того щоб піти у законний вихідний з судна, підлеглі мали сплатити йому 10 тис. гривень.

Читайте також:
Затримали двох підлітків, які на замовлення окупантів палили автівки військових у Києві та Краматорську Затримали двох підлітків, які на замовлення окупантів палили автівки військових у Києві та Краматорську
В Україні створили мобільний застосунок для школярів В Україні створили мобільний застосунок для школярів "Рятівничок"
Гранти для навчання студентів уже доступні в Гранти для навчання студентів уже доступні в "Дії": Як оформити заявку та скільки можна отримати коштів?
П’ятьом киянам, які спалили три автівки військових у столиці, оголосили підозру П’ятьом киянам, які спалили три автівки військових у столиці, оголосили підозру