USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Виконуючим обов'язки головного тренера "Динамо" став Олександр Шовковський

 У тренерському штабі Шовковського працюватимуть: Еміль Карас, Олег Гусєв та Михайло Михайлов
Олександр Шовковський
Олександр Шовковський
Джерело: відкриті джерела

Олександр Шовковський виконуватиме обов’язки головного тренера київського Динамо після відставки Мірчи Луческу. Про це повідомляється на офіційному сайті клубу.

Він готуватиме команду до наступних матчів у чемпіонаті України. У тренерському штабі Шовковського працюватимуть: Еміль Карас, Олег Гусєв та Михайло Михайлов.

Про призначення в.о. Шовковського повідомив президент клубу Ігор Суркіс на зібранні футболістів та персоналу, що відбулося на навчально-тренувальній базі у Віті-Литовській. На ньому також був присутній екстренер Динамо Мірча Луческу.

"За результат завжди відповідають головний тренер та його тренерський штаб, ви ж відповідаєте за якість своєї гри. І у вас є певний рівень гри, нижче якого ви не маєте права опускатися та прагнути його підвищувати. Містер Луческу вкладав у вас свої сили, знання, досвід. А досяг він багато чого у своєму житті та кар’єрі. Тому я хочу, щоб ви ще раз подякували містеру за виконану роботу", – звернувся до футболістів Шовковський.

Шовковський уже виконував обов’язки головного тренера, коли наприкінці минулого сезону Луческу вимушений був зробити операцію на нозі та перебував на лікарняному.

Що передувало?

Нагадаємо, румунський фахівець Мірча Луческу подав у відставку після мінімальної поразки з рахунком 0:1 від донецького Шахтаря у межах чемпіонату України з футболу.

Читайте також:
"Радий грати у команді, яка розвиває футбол і допомагає країні", – Мілевський увійшов до медіафутбольного клубу IGNIS
УАФ і кілька футбольних клубів отримали статус критично важливих в особливий період: Співробітники зможуть отримати бронь від мобілізації УАФ і кілька футбольних клубів отримали статус критично важливих в особливий період: Співробітники зможуть отримати бронь від мобілізації
Офсайди фіксуватимуть по-новому? Футбольні правила можуть знову змінити Офсайди фіксуватимуть по-новому? Футбольні правила можуть знову змінити
Пілотний проєкт міжнародних товариських матчів ФІФА розпочнеться в березні Пілотний проєкт міжнародних товариських матчів ФІФА розпочнеться в березні