USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Власники "Епіцентру" Гереги купують польську спортивну мережу Intersport

Угода передбачає інвестиції в розмірі 10 млн євро
Епіцентр
Джерело: Українська правда

Власниця "Епіцентру" Галина Герега отримала дозвіл на купівлю польської мережі спортивних магазинів Intersport. Про це йдеться у повідомленні управління з питань конкуренції та захисту прав споживачів Польщі.

Угода передбачає отримання контролю над Intersport Polska S.A. Галиною Герегою через дочірні підприємства ТОВ "Епіцентр К" та "Паравіта Холдінг Лімітед".

У відомстві нагадали, що Intersport Polska S.A. – це польська компанія, акції якої котируються на Варшавській фондовій біржі. Компанія здійснює роздрібні продажі фірмового спортивного інвентарю, переважно у великих спеціалізованих магазинах, що розташовані у торгових центрах.

Угода, що була укладена у квітні цього року, передбачає інвестиції в розмірі 10 млн євро. Вони будуть скеровані на відкриття нових магазинів і модернізацію вже існуючих.

Загалом в Intersport є 35 магазинів у Польщі.

Нагадаємо, ми писали, що компанії "Епіцентр" і "Нова лінія", якими володіють народний депутат України Олександр Герега та його дружина Галина Герега, з 2014-го і до кінця липня 2022 року щомісячно виплачували зарплатню Геннадію Гальчуку. Це колишній директор гіпермаркету "Епіцентр" у  тимчасово окупованій Макіївці на Донеччині, який після 2014 року залишився на захопленій частині і продовжив управляти створеною замість "Епіцентрів" мережею "Галактика" (зареєстрована за правилами підконтрольних Росії адміністрацій, – ред.).

Читайте також:
РФ може в найближчі тижні здійснити великий наступ, - Reuters РФ може в найближчі тижні здійснити великий наступ, - Reuters
Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну
РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням
Підприємство має сповіщати про повістки. Як працює цей механізм і що робити, якщо ви отримали повістку на роботі? Підприємство має сповіщати про повістки. Як працює цей механізм і що робити, якщо ви отримали повістку на роботі?