USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

Власники "Епіцентру" Гереги купують польську спортивну мережу Intersport

Угода передбачає інвестиції в розмірі 10 млн євро
Епіцентр
Джерело: Українська правда

Власниця "Епіцентру" Галина Герега отримала дозвіл на купівлю польської мережі спортивних магазинів Intersport. Про це йдеться у повідомленні управління з питань конкуренції та захисту прав споживачів Польщі.

Угода передбачає отримання контролю над Intersport Polska S.A. Галиною Герегою через дочірні підприємства ТОВ "Епіцентр К" та "Паравіта Холдінг Лімітед".

У відомстві нагадали, що Intersport Polska S.A. – це польська компанія, акції якої котируються на Варшавській фондовій біржі. Компанія здійснює роздрібні продажі фірмового спортивного інвентарю, переважно у великих спеціалізованих магазинах, що розташовані у торгових центрах.

Угода, що була укладена у квітні цього року, передбачає інвестиції в розмірі 10 млн євро. Вони будуть скеровані на відкриття нових магазинів і модернізацію вже існуючих.

Загалом в Intersport є 35 магазинів у Польщі.

Нагадаємо, ми писали, що компанії "Епіцентр" і "Нова лінія", якими володіють народний депутат України Олександр Герега та його дружина Галина Герега, з 2014-го і до кінця липня 2022 року щомісячно виплачували зарплатню Геннадію Гальчуку. Це колишній директор гіпермаркету "Епіцентр" у  тимчасово окупованій Макіївці на Донеччині, який після 2014 року залишився на захопленій частині і продовжив управляти створеною замість "Епіцентрів" мережею "Галактика" (зареєстрована за правилами підконтрольних Росії адміністрацій, – ред.).

Читайте також:
Окупанти атакують Україну дронами з пінопласту та фанери Окупанти атакують Україну дронами з пінопласту та фанери
У Парижі стартувала Олімпіада. Церемонію вперше провели на воді. Заворожуючі фото У Парижі стартувала Олімпіада. Церемонію вперше провели на воді. Заворожуючі фото
Зеленський підписав закони про ввезення енергетичного обладнання 
без мита та ПДВ Зеленський підписав закони про ввезення енергетичного обладнання 
без мита та ПДВ
Завдали майже 12 млн грн збитків державному енерговиробнику: Підозри отримали троє експосадовців Завдали майже 12 млн грн збитків державному енерговиробнику: Підозри отримали троє експосадовців