USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95
Втрати росіян: 6 2 3 9 9 0 (+1270)
USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95

В Україні з'явиться 17 нових ділянок, де поліція перевірятиме швидкісний режим авто

Загалом вимірювання швидкості проводиться на 295 ділянках
поліція
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

В Україні збільшать кількість ділянок, на яких поліція вимірюватиме швидкісний режим автомобілів. Про це повідомляють на сайті Патрульної поліції.

Там зазначили, що систему TruCAM впровадять на 17 нових ділянках.

"Місця визначено відповідно до стану аварійності та на аварійно-небезпечних ділянках і місцях (ділянках) концентрації ДТП, скоєних через порушення водіями встановлених обмежень швидкості руху", – йдеться в повідомленні.

При цьому в прифронтових регіонах, зокрема в Донецькій і Луганській областях, прилади контролю не використовуються. Але в Запорізькій, Миколаївській, Сумській, Харківській та Херсонській областях використовуються на окремих ділянках автомобільних доріг.

Там нагадали, що про використання приладів вимірювання швидкості повідомлятимуть дорожні знаки, які попереджають про фото- та відеофіксацію порушень. Також у місцях фіксації порушень стоятиме службовий автомобіль з увімкненими синіми проблисковими маячками.

Ось список автодоріг, де здійснюється контроль швидкісного руху (червоним кольором позначені нові ділянки):

Як раніше розповідав начальник Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, за чотири роки роботи в місцях, де встановлені камери автоматичної фіксації, кількість дорожньо-транспортних пригод з тяжкими наслідками знизилась втричі.

Також за цей період часу водії сплатили до бюджету штрафів на суму понад 2,1 мільярда гривень.
Читайте також:
Викрадали людей і займалися розбійними нападами: У Запоріжжі затримано групу здирників Викрадали людей і займалися розбійними нападами: У Запоріжжі затримано групу здирників
У серпні в Україні продали рекордних понад вісім тисяч авто У серпні в Україні продали рекордних понад вісім тисяч авто
Колишній в'язень координував підпали автівок Сил оборони в трьох містах України на замовлення РФ Колишній в'язень координував підпали автівок Сил оборони в трьох містах України на замовлення РФ
Ford відкличе понад 90 тисяч автомобілів через проблему з двигуном Ford відкличе понад 90 тисяч автомобілів через проблему з двигуном