USD
НБУ
41.22
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.52
Готівка
45.90
Втрати росіян: 6 5 9 2 2 0 (+1280)
USD
НБУ
41.22
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.52
Готівка
45.90

В Україні протягом двох років хочуть реконструювати військові шпиталі в 12 містах

Міноборони хоче вивести вітчизняну медицину на рівень західних країн
Рустем Умєров

Міністр оборони України Рустем Умєров

Джерело: відкриті джерела

Міністерство оборони України планує протягом двох років провести реконструкцію військових шпиталів у 12 містах. Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров на форумі "Україна. Ветерани. Єдність".

За його словами, відомство запускає два великі інфраструктурні проєкти.

"Перший – це реконструкція військових шпиталів. Наша мета реконструювати шпиталі в 12 містах протягом двох найближчих років", – розповів глава Міноборони.

Перша черга реновацій, як зазначив Умєров, пройде в Дніпрі, Одесі, Харкові, Києві та Вінниці. Друга черга – у Житомирі, Луцьку, Львові, Полтаві, Рівному, Хмельницькому та Хмільнику.

"Військова медицина буде на рівні наших західних партнерів", – наголосив він.

Щодо другого проєкту, то, за словами Умєрова, – це безбар'єрність інфраструктури. Його хочуть реалізувати разом із громадами і запустити найближчим часом, що дозволить українським ветеранам комфортно інтегруватися в цивільне життя, без фізичних, соціальних та інформаційних бар’єрів.

Нагадаємо, в Міноборони анонсували нове оновлення додатка "Резерв+", в рамках якого планують нові функції. Насамперед відомство має намір додати можливість актуалізувати дані, зокрема про місце проживання.

Крім того, повідомлялося, що Міністерство оборони України запровадило новий алгоритм рекрутингу до лав ЗСУ. Тепер він відбуватиметься в чотири етапи.  

Читайте також:
ЗСУ могли уразити на аеродромі ЗСУ могли уразити на аеродромі "Борисоглєбськ" рідкісні авіаційні боєприпаси
За рік боїв під Вугледаром Росія втратила більше елітних воїнів, ніж за 10 років у Чечні За рік боїв під Вугледаром Росія втратила більше елітних воїнів, ніж за 10 років у Чечні
Підрив А-50: Суд в Білорусі засудив до 25 років в'язниці українця Підрив А-50: Суд в Білорусі засудив до 25 років в'язниці українця
Вперше в історії викривач корупції отримав винагороду Вперше в історії викривач корупції отримав винагороду