USD
НБУ
40.76
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.85
Готівка
44.25
Втрати орків: 5 4 7 4 7 0 (+1200)
USD
НБУ
40.76
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.85
Готівка
44.25

Уражених Су-57 в Росії могло бути два, – розвідка

Це перше бойове ураження цього "надсучасного" літака
Су-57
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

Під час атаки на аеродром "Ахтубінск" в Астраханській області РФ Україна могла вразити не один, а два російських літаки Су-57. Про це заявив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

"Є дані, які продовжують уточнюватися. Є попередня інформація, що уражених літаків Су-57 могло бути два. Також є інформація про безповоротні втрати та поранених серед особового складу окупантів", – сказав він.

Крім того, Юсов зазначив, що це перше бойове ураження цього "надсучасного" літака. А інциденти на летовищах, які ворог використовує у війні проти України, будуть тривати.

Передісторія

Сьогодні вранці Головне управління розвідки заявило про ураження новітнього російського літака Су-57. Це відбулось вперше в історії. 

Су-57 – найсучасніший винищувач Росії, який здатен використовувати для ударів ракети Х-59 та Х-69. На озброєнні Повітряно-космічних сил Росії перебувають лічені одиниці вказаних бойових літаків.

Ураження корабля

Крім того, Україна атакувала російський десантий корабель, який нещодавно перемістився в Азовське море з Чорного моря.

Судно стало п'ятим із семи десантних кораблів типу Ropucha, які були потоплені або "виведені з ладу" внаслідок українських атак.

Читайте також:
Путін не підтримує припинення вогню в Україні зараз. Зеленський має свою відповідь Путін не підтримує припинення вогню в Україні зараз. Зеленський має свою відповідь
В Україні – 14 неукомплектованих бригад, про контрнаступ говорити зарано, – Зеленський В Україні – 14 неукомплектованих бригад, про контрнаступ говорити зарано, – Зеленський
ЗСУ відійшли з мікрорайону Канал у Часовому Яру, – речник ОСУВ ЗСУ відійшли з мікрорайону Канал у Часовому Яру, – речник ОСУВ "Хортиця"
Поважати і співчувати, а не жаліти. Як спілкуватися з людьми без кінцівки або з протезом Поважати і співчувати, а не жаліти. Як спілкуватися з людьми без кінцівки або з протезом