USD
НБУ
39.47
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.18
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 2 9 8 0 (+1040)
USD
НБУ
39.47
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.18
Готівка
43.00

"Укрзалізниця" попередила про затримку поїздів через нічні обстріли: Список рейсів

У компанії надали інструкцію для пасажирів на випадок затримки поїздів
Укрзалізниця
Джерело: відкриті джерела

"Укразалізниця" повідомляє, що внаслідок нічних обстрілів Хмельницької області 13 травня низка поїздів змінили курс. У зв'язку з цим можуть спостерігатися затримки прибуття і відправлення рейсів. Також компанія запустила додаткові шатли та автобуси для підвезення пасажирів. Про це йдеться в Telegram УЗ.

Там зазначили, що жодне залізничне сполучення не скасовано.

Інструкція для пасажирів

  • Якщо ви прямуєте з Києва в напрямку Вінниці, Хмельницького, то вам необхідно зробити посадку на шатл - Київ - Козятин - Вінниця - Хмельницький.
  • Якщо ви прямуєте з Києва в напрямку Тернополя та Львова, то вам необхідно зробити пересадку на шатл Красне-Тернопіль-Чорний острів. Між Чорним островом та Хмельницьким очікуйте з 10:00 на безкоштовні автобусні шатли від вокзалу до вокзалу.
  • Якщо ви прямуєте з Вінниці, Жмеринки, Хмельницького до Києва - вам доступні шатли до Києва кожні 2 години. Першу групу пасажирів з Вінниці до Києва з квитками на рейс №716 забере поїзд №868 Гречани-Київ.
  • Якщо ви прямуєте з Вінниці, Жмеринки до Львова, Ужгорода, Перемишля - вам доступні шатли до Козятина з пересадкою на будь-які рейси західного напрямку, які зараз прямують об'їзним шдяхом саме через Козятин.
  • Якщо ви прямуєте з Хмельницького до Львова, Ужгорода, Перемишля - очікуйте пересадку на автобус від вокзала до станції Чорний острів, звідки кожні 2 години прямуватиме шатл до станції Красне.
  • Якщо ви прямуєте з Києва до Львова, Івано-Франківська, Ужгорода, Перемишля або зворотно, то для вас зміниться час у дорозі, на решту не зважайте.

Що стосується поїздів, то спостерігається затримка наступних рейсів:

- №119 Запоріжжя — Львів +5 годин;
- №85 Запоріжжя — Львів +5 годин;
- №139 Київ — Кам.-Подільський +8:40 годин;
- №38/36 Ужгород, Перемишль — Одеса +12 годин;
- №770 Тернопіль — Київ +6 годин;
- №716 Перемишль — Київ +7 годин.

Також за інформацією про затримки поїздів, які змінили маршрут, можна стежити на сайт "Укрзалізниці" - за посиланням.

Нагадаємо, російські окупаційні війська в ніч на 13 травня вкотре обстріляли українські міста. Під удар потрапили Миколаїв, Київська та Хмельницька області. Внаслідок обстрілів є руйнування та постраждалі.

Читайте також:
"Укрзалізниця" розпочала будівництво європейської колії Чоп – Ужгород
Заволодіння майже 95 млн гривень коштів УЗ: Ексрадник ОП Шило вийшов під заставу у 30 мільйонів Заволодіння майже 95 млн гривень коштів УЗ: Ексрадник ОП Шило вийшов під заставу у 30 мільйонів
Знос залізничного транспорту приміського сполучення складає понад 90%, – директор філії Знос залізничного транспорту приміського сполучення складає понад 90%, – директор філії
Хотіли підірвати залізничні ешелони ЗСУ: Сім'я з Харківщини допомагала РФ готувати диверсію Хотіли підірвати залізничні ешелони ЗСУ: Сім'я з Харківщини допомагала РФ готувати диверсію