USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

"Укрпошта" анонсувала випуск нової марки, присвяченої літакам F-16

Нова марка присвячена бойовим літакам-винищувачам F-16, які вкрай потрібні ЗСУ в боротьбі з ворогом
марка Винищувачі зла_1
Джерело: Ігор Смілянський

"Укрпошта" готує випуск поштової марки з символом бойових літаків F-16. Про це повідомили в пресслужбі компанії.

Поки світова спільнота підсумовує результати стратегічних рішень Вільнюського саміту НАТО, "Укрпошта" анонсує вихід нової марки "Винищувачі зла".

"Новий поштовий випуск присвячено бойовим літакам-винищувачам F-16, які вкрай потрібні нашим Збройним Силам у боротьбі з ворогом. Озброєння саме таким видом бойової авіації здатне кардинально змінити важіль сил на користь України у війні проти окупантів та захистити наше небо від ракетного терору, який чинить Росія. "Укрпошта", як один з каналів комунікацій нашої країни зі світом, своєю поштовою мовою акцентує на ключових питаннях нашого сьогодення, одне з яких - надання Україні літаків F-16", - йдеться у повідомленні.

Так, погашення марки штемпелем "Перший день" відбудеться 4 серпня в Києві, спецпогашення цього ж дня - у всіх регіонах України.

Уже відкрили передзамовлення на поштовий набір "Винищувачі зла" в офіційному онлайн-магазині "Укрпошти". Онлайн можна замовити до 10 поштових наборів на одне замовлення. Тираж марки - 600 тис.примірників, кількість в аркуші - 4.

Автор поштової марки, конверта "Перший день", немаркованого художнього конверта і картки - Максим Паленко. Чоловіка вже багато років знають як талановитого ілюстратора відомих видавництв "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" та "Видавництво Старого Лева".

Проте з початком великої війни художник створив чимало антивоєнних плакатів. Графіку Максима "Маріупольська Покрова" продали на аукціоні Saint Javelin за 22 тисячі доларів, які використали на закупівлю дронів для України.

Раніше

"Укрпошта" до річниці визволення острова Зміїний від російських окупантів випускає марку, присвячену Головному управлінню розвідки Міноборони України. Про це у Facebook повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський.

"30 червня ми святкуватимемо річницю визволення острова Зміїний або, як там кажуть, "жест доброї волі" за допомогою наших ЗСУ. Ну як було не відсвяткувати цей день випуском найочікуванішої марки і мерчу на славу операцій хороброго ГУР. І це той випадок, коли можна не зберігати тишу", – написав Смілянський.

Водночас він зазначив, що "Укрпошта" збирає кошти на техніку для Сил оборони України.

"Новий випуск – це красно дякую розвідникам за захист, "бавовну" і спокій. Чесно кажучи, не знаю, в якій ще країні такий самий рівень довіри до національної розвідки. "Кракен", "Шаман" та інтернаціональний легіон – бійці спеціальних підрозділів ГУР МО – страх для ворогів і наша гордість, роботою якої захоплюється весь світ", – заявив глава компанії.

Смілянський показав, який вигляд матиме марка і новий мерч, який, зокрема, прикрасить принт із котом глави української розвідки Кирила Буданова.

Нагадаємо, "Укрпошта" отримала три нагороди щорічної міжнародної галузевої премії World Post and Parcel Award, яка надається за найкращий досвід у світовій індустрії пошти та експрес-доставлення. 

Читайте також:
Данія анонсувала новий пакет допомоги Україні, до якого увійшли ППО та F-16 Данія анонсувала новий пакет допомоги Україні, до якого увійшли ППО та F-16
ЗСУ вночі могли вразити російський МіГ-31 на аеродромі Бельбек у Криму ЗСУ вночі могли вразити російський МіГ-31 на аеродромі Бельбек у Криму
Україна отримає перші винищувачі F-16 до липня Україна отримає перші винищувачі F-16 до липня
Рада дозволила працівникам Рада дозволила працівникам "Укрпошти" використовувати зброю