USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Українці радіють, окупанти думають, що це початок кінця: Що відбувається в окупованому Криму після вдалих операцій ЗСУ, розповідає Джемілєв

Атакуючи склади РФ під Севастополем, ЗСУ "поцілили точно в ціль"
Крим
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

Після низки успішних операцій наших Збройних сил на території тимчасово окупованого Криму настрої кримчан змінюються: українці радіють, окупанти розуміють, що це початок кінця. Втім, ЗСУ продовжують свою роботу і потрапляють "точно в ціль", розповідає в ефірі UWN лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв.

"У когось настрій різко піднімається, у когось – різко опускається. Там же різна публіка. У наших співвітчизників дуже різко піднімається настрій, а от окупанти починають думати, що це початок кінця", – зазначає Джемілєв.

Серед останніх успішних операцій – знищення військової частини у районі селища Сахарна Головка під Севастополем – там розташований склад озброєння Чорноморського флоту Росії. Загалом в цьому селищі досить багато складів та баз окупантів, та наші військові "поцілили точно в ціль", додає лідер кримськотатарського народу.

"Там навколо Севастополя все нашпиговано озброєнням. Тому куди не стріляй – можна влучити в ціль, це однозначно. Ця Сахарна Головка – там дуже багато баз, складів і тому наші ракетники "влучили в точку", – додає Джемілєв.

Нині ж, враховуючи і той факт, що Україна отримала ATACMS, окупантам в окупованому Криму вже варто занепокоїтись. А ще одним важливим об'єктом, який стоїть "в черзі" (на знищення, – ред.), на думку Джемілєва, може бути Кримський міст.

Новини за темою: СБУ вийшла на новий рівень масованих атак по РФ, – експерт про 18 прильотів по Курській області

Раніше ми писали, що після успішних ударів ЗСУ в Криму майже щодня відбуваються затримання підозрюваних у "шпигунстві".

Зазначалося, що в п'ятницю, 29 вересня, ФСБ РФ заявила про затримання жителя Керчі за підозрою в "шпигунстві". 45-річний чоловік нібито за завданням Головного управління розвідки Міністерства оборони України "вів фото- і відеофіксацію переміщення військової техніки" і передавав ці відомості "куратору".

Днем раніше, 28 вересня, ФСБ повідомила про затримання чоловіка в Севастополі. Йому теж приписують "держзраду".

Також нагадаємо, що протягом дня 22 вересня у тимчасово окупованому Криму вибухи лунали у різних районах. Пізніше стало відомо про влучання по штабу Чорноморського флоту Росії у Севастополі.

Згідно з інформацією, яку надали у Силах спеціальних операцій, унаслідок удару по штабу Чорноморського флоту РФ у Севастополі 22 вересня загинули 34 офіцери.

Читайте також:
Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів
Rheinmetall планує почати виробництво систем ППО в Україні Rheinmetall планує почати виробництво систем ППО в Україні
Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки
Військові можуть заповідати виплату одноразової грошової допомоги родичам на випадок загибелі: Уряд ухвалив постанову Військові можуть заповідати виплату одноразової грошової допомоги родичам на випадок загибелі: Уряд ухвалив постанову