USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

У військкома районного ТЦК Одеси виявили факти незаконного збагачення майже на 47 млн гривень

Теща військкома впродовж останніх кількох років стала власницею квартири, а також автомобіля Mercedes-Benz GLS 400
Вячеслав Кушнеров
Вячеслав Кушнеров
Джерело: відкриті джерела

Національне агентство з питань запобігання корупції на підставі інформації СУ ГУНП в Миколаївській області та проведеного моніторингу способу життя виявило ознаки корупційного кримінального правопорушення, які свідчать про незаконне збагачення начальника Малиновського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (РТЦК) міста Одеси Вячеслава Кушнерова майже на 47 млн гривень. Про це інформує НАЗК.

"Зокрема, у травні 2022 року подружжя військкома стало власниками квартири в Одесі площею 111,1 кв. м, яку через рік продали за 7,56 млн гривень. Згодом його дружина придбала ще й автомобіль Toyota Highlander, який згодом перепродала за 2 млн гривень", – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що того ж року мати військкома подарувала сину житловий будинок з господарськими будівлями загальною площею 259,2 кв. м в Овідіопольському районі Одеської області, оцінений в 1 млн гривень. Національне агентство з питань запобігання корупції встановило, що отриманий нею дохід за останні 22 роки був значно меншим за вартість подарованого. 

Теща військкома впродовж останніх кількох років стала власницею квартири, а також автомобіля Mercedes-Benz GLS 400. Раніше вона купила автомобіль Mercedes-Benz GLC 220D.

Протягом 2022 року члени сім’ї військкома подарували одне одному грошові кошти на загальну суму 30 млн гривень, хоча не мали для цього достатніх офіційних доходів.

Водночас син військкома став власником квартири в Одесі та автомобіля Mercedes-Benz Sprinter 511, також не маючи на це коштів, сформованих із законних джерел.

НАЗК направило матеріали щодо Кушнерова до СУ ГУНП в Миколаївській області для вирішення питання щодо внесення відомостей до ЄРДР та здійснення досудового розслідування. 

Читайте також:
Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки
Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрихкоди Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрихкоди
Від слів до профільних центрів: Наскільки в областях готові допомогти захисникам пройти реабілітацію та повернутися до життя Від слів до профільних центрів: Наскільки в областях готові допомогти захисникам пройти реабілітацію та повернутися до життя
В Одесі чоловік у військовій формі побив дівчину милицею: В ТЦК розпочали службову перевірку, а в поліції кажуть, що заяви від постраждалої не було. Оновлено В Одесі чоловік у військовій формі побив дівчину милицею: В ТЦК розпочали службову перевірку, а в поліції кажуть, що заяви від постраждалої не було. Оновлено