USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 6 1 5 0 (+1096)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

Третій посадовець однієї ж і тієї РДА за місяць попався на хабарі, – прокуратура

Чиновник вимагав щомісячну дань від керівника СТО в розмірі 10 тисяч гривень
Хабарник РДА 25.04.2023_1
Джерело: Київська міська прокуратура

У Києві затримали виконувача обов’язків начальника відділу з питань благоустрою, який попався на хабарі. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Києва.

У відомстві зазначили, що від хабаря чиновника не зупинило навіть те, що його керівник та головний спеціаліст відділу нещодавно "погоріли" на цьому ж.

Деталі справи

Згідно з матеріалами слідства в.о. начальника відділу з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища одного із районів столиці після перевірки документів на здійснення діяльності СТО почав вимагати у керівника автосервісу щомісячну плату у розмірі 10 тис. гривень за подальше безперешкодне здійснення діяльності.

У випадку ж відмови від надання грошових коштів він попередив підприємця про демонтаж приміщення.

При цьому під час спілкування з підприємцем посадовець наголосив, що, враховуючи, що він є новопризначеним керівником підрозділу, всі "питання" необхідно вирішувати з ним.

За результатом оперативних заходів задокументовано одержання посадовцем неправомірної вигоди.

На цей час громадянину повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення його від посади.

Нагадаємо, ми писали, що у Києві затримали голову військово-лікарської комісії, який допомагав ухилянтам.

Теги: Київ
Читайте також:
Замість будувати метро на Виноградар, поклав кошти на депозит: Підрядник заробив на відсотках понад 139 млн грн Замість будувати метро на Виноградар, поклав кошти на депозит: Підрядник заробив на відсотках понад 139 млн грн
РФ анонсувала удар по двох лікарнях у Києві РФ анонсувала удар по двох лікарнях у Києві
У У "Київтеплоенерго" обшуки: У чому підозрюють керівництво компанії
Київ цьогоріч планує реконструювати 55 км аварійних трубопроводів Київ цьогоріч планує реконструювати 55 км аварійних трубопроводів