USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 6 9 4 0 (+1510)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Медіапроєкт Ukraine World News та мережа зарядних станцій QUICK POWER стали новими партнерами ПФЛ України

Професійна футбольна ліга (ПФЛ) України посилилася потужними партнерам
ПФЛ України
Джерело: ПФЛ України

Згідно з рішенням ради Першої ліги ПФЛ мережа зарядних станцій QUICK POWER стала офіційним партнером змагань сезону-2023/24, а медіапроєкт UKRAINE WORLD NEWS – офіційним медіапартнером ПФЛ поточного сезону.

Партнерська угода розрахована до кінця нинішнього сезону. Вона буде обопільно вигідною для обох сторін. Зазначимо, що обидві компанії є молодими та водночас амбітними і наразі готуються до експансії на відповідні ринки нашої країни.

Пакет заходів із популяризації обох брендів міститиме представлення партнерів на стадіонах клубів Першої ліги ПФЛ, в онлайн-трансляціях на офіційному YouTube-каналі ПФЛ, а також на сайтах клубів та офіційному вебпорталі Професійної футбольної ліги.

Олександр Каденко, президент ПФЛ:

– Розвиток футболу в Україні – це основа основ. І Професіональна футбольна ліга України разом із клубами робить усе можливе, щоб ми в ці непрості часи продовжували рухатися уперед. Тому сьогодні приємно представити двох партнерів ПФЛ – мережу зарядних станцій QUICK POWER та медіапроєкт UKRAINE WORLD NEWS. Приємно, що обидві компанії поділяють нашу філософію та принципи розвитку професіонального футболу. Упевнені, що за підтримки нових партнерів ми зможемо зробити чергові подальші кроки у нашій важливій справі. На нашу думку, обидві компанії підписанням угод із клубами покажуть приклад іншим потенційним партнерам ПФЛ.

Артем Марцифей, директор мережі QUICK POWER

– Мережа швидкісних зарядних станцій QUICK POWER – офіційний партнер ПФЛ. Наш бізнес пов’язаний з енергетикою і він зростає та розвивається під час війни. Ми адаптувалися та працюємо у надскладних умовах. Команда QUICK POWER підтримує тих, хто робить нашу країну сильнішою. Саме футбол формує такі якості, як сила, спритність, увага і прагнення досягати мети. Тому ми заряджаємо ПФЛ. Заряджаємо задля нашої перемоги.

Джерело: ПФЛ України

Ольга Гіржева, генеральний продюсер медіапроєкту Ukraine World News:

– Команда медіапроєкту UKRAINE WORLD NEWS стала офіційним медіапартнером ПФЛ. Для нас це велика відповідальність та честь. Віримо, що наша співпраця з ПФЛ допоможе в розвитку, популяризації та відновленні українського футболу. Зараз непрості часи, але ми не маємо права здаватися та відступати. Ми вийшли на це поле, бо впевнені у нашій перемозі та робимо все, щоб її наблизити і підтримати воїнів-захисників.

Джерело: Ukraine World News

Читайте також:
У Польщі схвалили зміни до закону про допомогу українським біженцям У Польщі схвалили зміни до закону про допомогу українським біженцям
Бій Усик - Ф'юрі: За контрактом, Ф'юрі має пожертвувати понад мільйон доларів зі свого заробітку Україні на тлі війни Бій Усик - Ф'юрі: За контрактом, Ф'юрі має пожертвувати понад мільйон доларів зі свого заробітку Україні на тлі війни
Ірландія скорочує виплати біженцям з України Ірландія скорочує виплати біженцям з України
Замах на Роберто Фіцо: Прем'єр Словаччини – у стабільному стані. Оновлено Замах на Роберто Фіцо: Прем'єр Словаччини – у стабільному стані. Оновлено