USD
НБУ
41.22
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.52
Готівка
45.90
Втрати росіян: 6 5 9 2 2 0 (+1280)
USD
НБУ
41.22
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.52
Готівка
45.90

Смертельна аварія на Рівненщині: У поліції назвали версії ДТП, у якій загинули 14 осіб

Аварія сталася за участю автоцистерни, що зіткнулася з маршрутним мікроавтобусом
ДТП на Рівненщині 6 липня _1
Джерело: Рівненська обласна прокуратура

У поліції розслідують кілька причин ДТП на Рівненщині, унаслідок якої загинуло 14 осіб. Про це повідомив керівник місцевої обласної прокуратури Андрій Рудницький під час брифінгу.

За його словами, наразі розглядаються кілька версій щодо причин цієї трагедії.

"Перша – це пошкодження колеса вантажного автомобіля, внаслідок чого водій виїхав на зустрічну смугу, через що сталося зіткнення з маршрутним автобусом", – розповів він.

Крім того, за словами прокурора, розглядаються ще кілька версій, зокрема про випуск власником і посадовими особами суб'єктів господарювання технічно несправних транспортних засобів, неуважність водія і порушення ним ПДР та обставин непереборної сили.

Новини за темою: ДТП у Броварах: Майбоженка взяли під варту без можливості внесення застави

Правоохоронці призначили 18 експертиз, зокрема автотехнічні та судово-медичні. У рамках проведення судово-медичних експертиз розглядатиметься і питання про наявність алкоголю в крові у водіїв.

ДТП у Рівненській області

Як відомо, у суботу, 6 липня, у Рівненській області сталася смертельна ДТП, у якій загинуло 14 людей, одна жінка вижила.

Як повідомили в прокуратурі, поблизу с. Верхів водій автоцистерни виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з маршруткою Рівне – Хмельницький. Серед загиблих – обидва водії та 6-річна дитина.

Вижила в аварії лише 57-річна жінка – жителька Нетішина. У неї медики діагностували закритий перелом передпліччя, закриту черепно-мозкову травму та забої грудної клітки.

Потерпілу вже допитали слідчі. Усе, що вона бачила, це як на автобус їде вантажівка.

Читайте також:
Сумна статистика: Кількість ДТП з постраждалими у 2024 році зросла на 11 відсотків, – Опендатабот Сумна статистика: Кількість ДТП з постраждалими у 2024 році зросла на 11 відсотків, – Опендатабот
Смертельна ДТП: У Ніжині один з керівників райуправління поліції збив військовослужбовця Смертельна ДТП: У Ніжині один з керівників райуправління поліції збив військовослужбовця
На Рівненщині староста округу й правоохоронець організували заробіток на ухилянтах. Їм оголосили підозру На Рівненщині староста округу й правоохоронець організували заробіток на ухилянтах. Їм оголосили підозру
Ексвійськкому Рівненського ТЦК, якого вчора випустили із СІЗО, оголосили вже четверту підозру Ексвійськкому Рівненського ТЦК, якого вчора випустили із СІЗО, оголосили вже четверту підозру