USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95
Втрати росіян: 6 2 3 9 9 0 (+1270)
USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95

"Слуга народу" Задорожній прокоментував отримання підозри за відкати на ремонтах інфраструктурних об’єктів

За його словами, він сам попросив виключити його зі складу двох Тимчасових комісій
Задорожний
Джерело: відкриті джерела

Нардеп від "Слуги народу" Микола Задорожній прокоментував отримання підозри за відкати на ремонтах інфраструктурних об’єктів. Про це він написав у Facebook.

"Жодних коштів чи іншої неправомірної вигоди не отримував та не вимагав! Прагну обʼєктивного розслідування та встановлення істини. Жодним чином не перешкоджаю досудовому розслідуванню. Задля деполітизації даного процесу попросив призупинити членство у фракції та партії!", – заявив він.

За його словами, він сам попросив виключити його зі складу двох Тимчасових комісій.

Підозра Задорожньому

Нещодавно Спеціальна антикорупційна прокуратура та Національне антикорупційне бюро повідомили про підозру у вимаганні хабаря народному депутату від партії "Слуга народу" Миколі Задорожньому.

Народного депутата підозрюють у вимаганні хабаря розміром 3,4 млн грн за неперешкоджання у проведенні ремонтних робіт об’єктів інфраструктури на Сумщині.

У межах розслідування правоохоронці встановили, що народний депутат вимагав 14 % від суми коштів, виділених на ремонт водогону в Охтирському районі Сумської області. З них 10 % призначались йому особисто та 4 % — для місцевих правоохоронців, які за це не мали чинити перешкод в освоєнні виділених коштів. За версією слідства мова йде про 3,4 млн грн.

Нардепу інкримінують організацію та одержання хабаря в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище (ч. 4 ст. 368 та ч. 3 ст. 27 ч. 4 ст. 368 КК України).

Правоохоронці встановлюють інших причетних осіб до вчинення злочину.

Читайте також:
За сприяння у вступі: У Києві на хабарі у дві тисячі доларів затримали проректора приватного вишу За сприяння у вступі: У Києві на хабарі у дві тисячі доларів затримали проректора приватного вишу
Махінації з паспортами на пів мільярда: Двом громадянам Естонії повідомили підозри Махінації з паспортами на пів мільярда: Двом громадянам Естонії повідомили підозри
Дубінського та його помічника викрили на повторному сприянні в незаконному перетині кордону Дубінського та його помічника викрили на повторному сприянні в незаконному перетині кордону
Шуфричу загрожує до 15 років в'язниці за фінансування Росгвардії в Криму: Обвинувальний акт уже скеровано до суду Шуфричу загрожує до 15 років в'язниці за фінансування Росгвардії в Криму: Обвинувальний акт уже скеровано до суду