USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Rheinmetall почне обслуговування танків в Україні вже найближчими днями

А виробляти танки у нашій країні почнуть вже найближчим часом
Rheinmetall
Джерело: відкриті джерела

Німецький збройовий концерн Rheinmetall розпочне обслуговування танків в Україні вже найближчими днями. Про це заявив гендиректор Rheinmetall Армін Паппергер, повідомляє Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung.

"Ми почнемо обслуговування вже цього місяця", – заявив він.

Паппергер уточнив, що в Німеччині вже розпочали навчання перші дванадцять працівників заводу, який працюватиме в України. Згодом до них приєднаються ще дванадцять.

Що стосується виробництва танків в Україні, то керівник Rheinmetall уточнив, що це станеться найближчим часом.

"Це може статися швидко, там (в Україні, - ред.) є достатньо добре обладнаних танкових заводів ще з радянських часів", – пояснив Паппергер.

Тож концерн орендуватиме завод і вироблятиме на ньому техніку за стандартами НАТО на одній або двох виробничих лініях.

Як відомо, Rheinmetall створює виробниче підприємство в Україні разом з українською державною компанією "Укроборонпром" і матиме в ньому мажоритарний пакет акцій.

З виробничої лінії в Україні сходитимуть боєприпаси, бронемашини, а також основні бойові танки Panther. Згодом планується, що завод вироблятиме до 400 бойових танків на рік та ремонтуватиме бронемашини Fuchs.

Нагадаємо, найбільший у Німеччині виробник зброї Rheinmetall створив з українським концерном "Укроборонпром" спільне підприємство. Планується, що на заводі, який буде побудований в Україні, вироблятимуться бойові танки Panther, боєприпаси і бронемашини.

Читайте також:
Rheinmetall планує почати виробництво систем ППО в Україні Rheinmetall планує почати виробництво систем ППО в Україні
Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки
Військові можуть заповідати виплату одноразової грошової допомоги родичам на випадок загибелі: Уряд ухвалив постанову Військові можуть заповідати виплату одноразової грошової допомоги родичам на випадок загибелі: Уряд ухвалив постанову
Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрихкоди Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрихкоди