USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Rheinmetall передав Україні нову партію розвідувальних систем SurveilSpire для боротьби з дронами

Замовлення оплатив німецький уряд
Мобільна платформа системи спостереження SurveilSPIRE
Мобільна платформа системи спостереження SurveilSPIRE
Джерело: відкриті джерела

Корпорація Rheinmetall передала Україні нову партію розвідувальних систем SurveilSpire для боротьби з дронами. Про це йдеться в заяві компанії.

При цьому уточнюється, що це замовлення оплатив німецький уряд.

SurveilSpire – система захисту від дронів, призначена для розвідки і атаки ворожих дронів. До складу розвідувальних систем входить мобільне спостереження, вишки з камерами денного та нічного бачення, мінідрони з автопілотом, а також система командування і управління.

Системи використовуються, зокрема, для спостереження за ділянками місцевості із залученням невеликої кількості персоналу. 

Зазначається, що на спостережні вишки можна завантажувати на причепи і швидко доставляти в необхідний район. Для складання потрібно всього три людини.

Система також включає в себе бездротовий зв'язок (4G і Starlink) для передачі відео на мобільний командний пункт, а сонячні панелі дозволяють працювати без силових кабелів і палива.

Читайте також:
Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну
РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням
Підприємство має сповіщати про повістки. Як працює цей механізм і що робити, якщо ви отримали повістку на роботі? Підприємство має сповіщати про повістки. Як працює цей механізм і що робити, якщо ви отримали повістку на роботі?
Данія анонсувала новий пакет допомоги Україні, до якого увійшли ППО та F-16 Данія анонсувала новий пакет допомоги Україні, до якого увійшли ППО та F-16