USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 5 0 5 4 (+1124)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

Резніков залишив у команді колишніх замів радниками та подав кандидатури нових заступників

За словами міністра, це ще не останні кроки щодо перезавантаження Міноборони
Резніков
Джерело: відкриті джерела

Глава Міноборони Олексій Резніков повідомив, що його два колишні зами залишаться працювати радниками в МОУ. Крім того, він подав на погодження президенту Володимиру Зеленському кандидатури трьох нових заступників голови відомства. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Щодо тих, хто обіймав посади заступників. Перший заступник міністра оборони генерал-полковник Іван Руснак та заступник міністра оборони з питань цифрового розвитку Олег Гайдук. Вони залишаються у команді міністерства і будуть залучені до роботи як радники міністра", – пояснив Резніков.

У той же час на посаду першого заступника запропоновано кандидатуру Героя України генерал-лейтенанта Олександра Павлюка.

На посаду заступника з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації пропонують Віталія Дейнегу, а на посаду заступника з питань європейської інтеграції Андрія Шевченка.

За словами міністра, це ще не останні кроки щодо перезавантаження Міноборони.

"Чергові зміни для посилення команди будуть представлені за кілька днів", – анонсував Резніков.

"Перезавантаження" Міноборони почалося з публікації в січні документів МОУ, за якими відомство закуповувало продукти у два-три рази вище ринкових. В результаті декількох розкритих злочинних схем деяких чиновників було звільнено, а декільком особам пред'явили обвинувачення і навіть обрали запобіжний захід у вигляді арешту.

Резніков тоді пообіцяв проведення внутрішньої перевірки і покарання винних осіб та реформування системи харчування в армії.

Кількість посадових осіб зі Збройних сил та Міноборони, яких притягнули до відповідальності за результатами внутрішніх аудитів минулого року, – 621 особа.


Читайте також:
Посол України в Польщі пояснив, чому обмежили консульські послуги для громадян за кордоном Посол України в Польщі пояснив, чому обмежили консульські послуги для громадян за кордоном
Росія вкрала у ЗСУ технологію ураження цілей, – Bild Росія вкрала у ЗСУ технологію ураження цілей, – Bild
США виділили найбільший пакет допомоги на 6 млрд доларів США виділили найбільший пакет допомоги на 6 млрд доларів
Парламентський комітет Швейцарії підтримав виділення Україні 5,5 млрд доларів Парламентський комітет Швейцарії підтримав виділення Україні 5,5 млрд доларів