USD
НБУ
41.28
Готівка
41.55
EUR
НБУ
44.81
Готівка
45.35
Втрати росіян: 6 8 1 5 8 0 (+1350)
USD
НБУ
41.28
Готівка
41.55
EUR
НБУ
44.81
Готівка
45.35

Путін боїться літати в Сочі через часті атаки дронів

Цього року диктатор провів лише одну зустріч у Сочі
Путін

Путін

Джерело: відкриті джерела

Російський диктатор Володимир Путін перестав відвідувати резиденцію в Сочі. Причина: побоювання за своє життя після атак безпілотників на місто. Про це повідомляє російське видання "Проект".

Вказується, що цього року він провів лише одну зустріч у Сочі – це було 6 березня з головою Міжнародного агентства з атомної енергії Рафаелем Гроссі.

Крім того, і минулого року Путін провів у резиденції рекордно мало часу. Офіційно він був там лише вісім днів.

Зазначимо, що минулими роками президент РФ залишався там на 30 і більше днів на рік – найчастіше у травні, вересні, жовтні та листопаді.

Нагадаємо, в червні з’явилась інформація, що Володимир Путін носить бронежилет. Згодом цю інформацію підтвердили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Такі заходи безпеки диктатор використовує щонайменше з 2023 року.

Також у ГУР заявили, що Путін використовує своїх двійників навіть на офіційних заходах.

До того ж з ним літають персональні кухарі, але спеціальна група співробітників перевіряє всю їжу перед тим як він її з’їсть. А охоронці навколо Путіна мають розкладні бронещити, замасковані під дипломати.

Читайте також:
Чи буде мобілізація з 18 років, – думка експерта Чи буде мобілізація з 18 років, – думка експерта
Чи закінчиться війна у 2025 році та на яких умовах? – експерт Чи закінчиться війна у 2025 році та на яких умовах? – експерт
Міноборони сертифікувало першу приватну школу операторів БпЛА Міноборони сертифікувало першу приватну школу операторів БпЛА
Україна закликає Міжнародну морську організацію прибути в Одесу через російські обстріли портів Україна закликає Міжнародну морську організацію прибути в Одесу через російські обстріли портів