USD
НБУ
40.55
Готівка
40.95
EUR
НБУ
43.78
Готівка
44.25
Втрати орків: 5 5 0 9 9 0 (+1150)
USD
НБУ
40.55
Готівка
40.95
EUR
НБУ
43.78
Готівка
44.25

Путін останніми роками почав носити бронежилет

Заради безпеки диктатор також використовує своїх двійників
Путін

Путін

Джерело: відкриті джерела

Російський диктатор Володимир Путін носить бронежилет. Цю інформацію підтвердили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України, передає АрміяInform.

"Людина, схожа на Путіна, регулярно його використовує, принаймні, останні п'ять років", – кажуть там.

Також у ГУР заявили, що Путін використовує своїх двійників, навіть на офіційних заходах.

Що передувало?

Сьогодні видання The Moscow Times написало, що Путін за рекомендацією своєї служби безпеки почав вдягати під одяг бронежилет на публічні заходи.

За даними співрозмовників видання, такі заходи безпеки диктатор використовує щонайменше з 2023 року.

Експертка з безпеки на прохання журналістів вивчила відео з Путіним із Параду перемоги 9 травня у Москві й підтвердила, що він одягнений у бронежилет під пальтом.

Які ще заходи безпеки використовує Путін?

Автори зазначають, що з Путіним літають персональні кухарі, але спеціальна група співробітників перевіряє всю їжу перед тим як він її з’їсть. Охоронці навколо Путіна мають розкладні бронещити, замасковані під дипломати.

Минулого року французьке видання Paris Match писало, що сечу і кал Путіна у закордонних поїздках збирають співробітники ФСО, кладуть екскременти у спеціально призначені для цієї мети пакети і доставляють до Росії у спеціальній валізі.

Двійники Путіна

Раніше японський штучний інтелект підтвердив, що Путін дійсно використовує двійників. Дослідження, засновані на розпізнаванні обличчя, порівнянні голосу та рухах тіла, показують, що їх існує кілька.

Одним із пояснень може бути те, що справжній російський диктатор хворий. Одна з теорій полягає в тому, що двійник може залишитися при владі навіть після смерті Путіна.

Читайте також:
Цього року в ряди ВМС стане флагман Цього року в ряди ВМС стане флагман "Гетьман Іван Мазепа": Як його застосовуватимуть
Бої у Часовому Ярі: Окупанти рухаються до Торецька Бої у Часовому Ярі: Окупанти рухаються до Торецька
З Маріуполя вивезли ще одну партію українського зерна З Маріуполя вивезли ще одну партію українського зерна
Шалені втрати на спробі взяти лиш один мікрорайон міста: Військові назвали, скільки росіян загинуло у Часовому Ярі Шалені втрати на спробі взяти лиш один мікрорайон міста: Військові назвали, скільки росіян загинуло у Часовому Ярі