USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Пригожин тримав власний гарем незайманих дівчат у Петербурзі, – The Insider

Пригожин називав незайманих дівчат "шампуньками", тому що він їх "відкривав та викидав"
Пригожин
Євген Пригожин
Джерело: відкриті джерела

Російське видання The Insider провело розслідування та з’ясувало, що очільник ПВК "Вагнера" Євген Пригожин під час перебування у Санкт-Петербурзі постійно користувався послугами повій, а особливу увагу приділяв незайманим дівчатам.

Зазначається, що Пригожин дуже часто "купляв цноту" молодих дівчат, які були трохи старше 18 років, а серед працівниць "секс-індустрії" дуже багато людей знали про вподобання очільника ПВК "Вагнера".

Одна з дівчат, яка "продала цноту" Пригожину, розповіла, що Пригожин замовляв одразу багато різних дівчат трохи старше 18 років.

"Він займався сексом без презерватива: вважав, що так обмінюється енергією, рідинами, ніби отримує від них заряд бадьорості. У нього взагалі багато своїх дивацтв, наприклад, під крайньою плоттю в нього вшиті "супутники". Це така модна тема в деяких чоловіків, особливо на зоні, коли всякі предмети зашивають туди. Вважається, що це має зробити з чоловіка статевого гіганта і що жінки від цього тащаться (отримують задоволення, – ред.). Насправді жінкам це болісно і неприємно", – розповіла вона.

За словами розслідувачів, для дівчат "кухар Путіна" винаймав номери в готелі Solo Sokos Hotel. Зазначається, що деякі з дівчат жили там довго, а деяких, зокрема цнотливих дівчат, привозили та відвозили дуже швидко.

Дівчина, яка вже була "на зустрічі" з Пригожиним, розповіла, що він називав незайманих дівчат "шампуньками", тому що він їх "відкривав та викидав".

"Це було восени 2019 року, мені було 18 років, я жила в Санкт-Петербурзі, була в глибокій депресії й мала лягти в лікарню. У той час я познайомилася з дівчинкою мого віку – її вигнали з дому, їй дуже потрібні були гроші. Вона запитала, чи не хочу я продати свою цноту за 40 тисяч рублів, а вона б тоді отримала комісію. Я така: давайте, хоча мені-то самій не настільки гроші потрібні були", – зазначила вона.

За її словами, вона не знала, кому саме продає свою цноту.

"Я не підозрювала, з ким доведеться це зробити. Спочатку я зустрілася з його сутенеркою в кафе на Невському проспекті, миленько з нею поговорили. Це була дівчина років 30 з довгим темним волоссям. Вона сказала, що потрібно піти в клініку і перевірити цноту. Мене відправили в клініку "Согаз" – тут же з іншого боку Невського проспекту. На ресепшені потрібно було сказати пароль "жіночий спорт", – розповіла дівчина.

Після перевірки її відправили в готель Solo Sokos Hotel Vasilievsky на Василівському острові.

"Мені здається, там завжди були якісь кімнати заброньовані для нього і дівчаток і завжди були якісь люди, які їх курирували. Там були дівчатка, не незаймані, яким він платив за секс по 5 тисяч рублів. Вони-то мені й розповіли, що це Пригожин. Вони тоді чекали його вже кілька днів", – додала вона.

За словами дівчини, вона досить добре знала на той момент, хто такий Пригожин, адже читала незалежні ЗМІ та розслідування про "кухаря Путіна".

"У повному шоці я вирушила в кімнату готелю і чекала на нього. Він почав стукати не в ті двері, подумав, що я йому не відчиняю, і розсердився. А потім зрозумів, що це він помилився. І я просто сиділа з ошелешеним виглядом. Потім він сказав, що була дівчинка, яка йому так і не відчинила", – розповіла вона.

При цьому повідомила, що "процес" зустрічі з Пригожиним відбувся досить швидко та після усього вона почувалася досить пригніченою та навіть записалась на прийом до психотерапевта.

"Судячи з усього, він дуже часто був у цьому готелі й там завжди мали бути для нього готові дівчатка. Він шукав незайманих і називав їх "шампуньки". Як мені потім розповіли, у нього є бзик на цьому – позбавляти цноти. А "шампуньки" – за аналогією з шампунями в готелі: відкриваєш і викидаєш. Гроші він просто залишив стопкою на стільці – 100 тисяч: 40 я мала взяти собі, 60 тисяч віддати сутенерці", – додала дівчина.

Нагадаємо, раніше начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МО) Кирило Буданов повідомив, що після спроби збройного заколоту в Росії ФСБ отримала завдання ліквідувати його організатора, власника так званої ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина. 

Читайте також:
Темпи наступу РФ на Харківщині знижуються, ворог просунувся не більше ніж на 8 км, – ISW Темпи наступу РФ на Харківщині знижуються, ворог просунувся не більше ніж на 8 км, – ISW
Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри
США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії
ЗСУ вночі могли вразити російський МіГ-31 на аеродромі Бельбек у Криму ЗСУ вночі могли вразити російський МіГ-31 на аеродромі Бельбек у Криму