USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Прогрес російських окупантів на фронті, навіть там, де він є, виглядає мізерним, - США

ЗСУ відіб'ють всі атаки ворога
Російські військові
Джерело: відкриті джерела

Новий наступ росіян на Донбасі біля Лимана та Авдіївки не став сюрпризом ні для кого. І Америка впевнена, що ЗСУ відіб'ють атаку ворога, заявив координатор стратегічної комунікації Ради з нацбезпеки США Джон Кірбі, повідомляє "Голос Америки".

Він наголосив, що Росія продовжує використовувати техніку хвильових атак.

"Як це було і під час невдалого зимового наступу Росії минулого року здається, російські військові використовують тактику хвильових атак, коли вони кидають маси погано навчених солдатів прямо на поле бою без належного екіпірування", - зазначив Кірбі.

При цьому окупанти, за його словами, абсолютно не зважають на життя власних солдатів "добровільно жертвуючи ними заради досягнення своїх цілей". В той час, як Україна "ефективно та розумно воює".

"Українці важко працюють, щоб відбити ці наступальні маневри. І, як видається, так і відбувається. Прогрес російських підрозділів, навіть там де він є, виглядає дуже мізерним", - підкреслив Кірбі.

У той же час він додав, що подібна атака росіян показує, що США мають продовжувати підтримувати Україну.

"Ось чому надзвичайно важливо, щоб Конгрес дотримувався своїх зобов’язань перед українським народом і вживав заходів для збереження нашої підтримки", - наголосив Кірбі.

Він запевнив, що США продовжують підтримувати Україну.

Нагадаємо, державний бюджет України 11 жовтня отримав грант від Сполучених Штатів Америки у розмірі 1,15 млрд доларів через Цільовий фонд багатьох донорів Світового банку.

Також ми писали, що у США є достатньо ресурсів для того, щоб одночасно допомагати і Україні, і Ізраїлю

Читайте також:
РФ може в найближчі тижні здійснити великий наступ, - Reuters РФ може в найближчі тижні здійснити великий наступ, - Reuters
Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну
РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням
Підприємство має сповіщати про повістки. Як працює цей механізм і що робити, якщо ви отримали повістку на роботі? Підприємство має сповіщати про повістки. Як працює цей механізм і що робити, якщо ви отримали повістку на роботі?