USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 9 8 7 0 (+1410)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Поліція провела масштабну спецоперацію, паралізувавши частину наркотрафіка в Україні

Спецоперація проходила в 19 регіонах
Спецоперація поліції з виявлення наркодилерів_4
Джерело: Андрій Нєбитов

Українські поліцейські провели операцію в 19 регіонах країни, здійснивши рейди по логістиці наркодилерів. Про це повідомив заступник голови Нацполіції Андрій Нєбитов у Facebook.

"Масштабна спецоперація відбулася в 19 регіонах, проведено 64 обшуки. Результат – паралізовано діяльність низки наркошопів по всій країні", – заявив він.

Також під час рейду правоохоронці затримали 26 наркодилерів, ліквідували 5 нарколабораторій і викрили 57 учасників окремих злочинних груп.

У спецоперації брали участь понад 350 правоохоронців.

"Нашим фахівцям вдалося відстежити активність наркоугруповань у Телеграмі. Метою стали логістичні хаби, через які йшла вся торгівля. Деякі "віряни" не соромлячись ховали психотропи у Священному писанні. Ось такі вони безпринципні драгдилери", – розповів Нєбитов.

Нагадаємо, Служба безпеки України спільно з Національною поліцією ліквідували ще один міжнародний канал продажу важких наркотиків та психотропів до країн Євросоюзу. У результаті спецоперації на території Тернопільської, Київської, Вінницької, Хмельницької та Черкаської областей нейтралізували злочинну організацію наркоторговців.

Також ми писали, що в Україні знешкодили п'ять нарколабораторій, які працювали на торгівців з Близького Сходу та ЄС.

Читайте також:
Зеленський про захист Харківщини: РФ не дійшла до основних ліній оборони Зеленський про захист Харківщини: РФ не дійшла до основних ліній оборони
У США досі проти, щоб Україна била по РФ американською зброєю У США досі проти, щоб Україна била по РФ американською зброєю
Чиновники з Кабміну, оборонпрому і мерії Києва мають елітне майно в Дубаї, – розслідування Чиновники з Кабміну, оборонпрому і мерії Києва мають елітне майно в Дубаї, – розслідування
НАТО обговорює відправку військ в Україну для навчання НАТО обговорює відправку військ в Україну для навчання