USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

Поліція провела масштабну спецоперацію, паралізувавши частину наркотрафіка в Україні

Спецоперація проходила в 19 регіонах
Спецоперація поліції з виявлення наркодилерів_4
Джерело: Андрій Нєбитов

Українські поліцейські провели операцію в 19 регіонах країни, здійснивши рейди по логістиці наркодилерів. Про це повідомив заступник голови Нацполіції Андрій Нєбитов у Facebook.

"Масштабна спецоперація відбулася в 19 регіонах, проведено 64 обшуки. Результат – паралізовано діяльність низки наркошопів по всій країні", – заявив він.

Також під час рейду правоохоронці затримали 26 наркодилерів, ліквідували 5 нарколабораторій і викрили 57 учасників окремих злочинних груп.

У спецоперації брали участь понад 350 правоохоронців.

"Нашим фахівцям вдалося відстежити активність наркоугруповань у Телеграмі. Метою стали логістичні хаби, через які йшла вся торгівля. Деякі "віряни" не соромлячись ховали психотропи у Священному писанні. Ось такі вони безпринципні драгдилери", – розповів Нєбитов.

Нагадаємо, Служба безпеки України спільно з Національною поліцією ліквідували ще один міжнародний канал продажу важких наркотиків та психотропів до країн Євросоюзу. У результаті спецоперації на території Тернопільської, Київської, Вінницької, Хмельницької та Черкаської областей нейтралізували злочинну організацію наркоторговців.

Також ми писали, що в Україні знешкодили п'ять нарколабораторій, які працювали на торгівців з Близького Сходу та ЄС.

Читайте також:
Окупанти атакують Україну дронами з пінопласту та фанери Окупанти атакують Україну дронами з пінопласту та фанери
У Парижі стартувала Олімпіада. Церемонію вперше провели на воді. Заворожуючі фото У Парижі стартувала Олімпіада. Церемонію вперше провели на воді. Заворожуючі фото
Зеленський підписав закони про ввезення енергетичного обладнання 
без мита та ПДВ Зеленський підписав закони про ввезення енергетичного обладнання 
без мита та ПДВ
Завдали майже 12 млн грн збитків державному енерговиробнику: Підозри отримали троє експосадовців Завдали майже 12 млн грн збитків державному енерговиробнику: Підозри отримали троє експосадовців