USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Нічна атака на Львів: Вщент згоріло 300 тонн гуманітарки

Внаслідок атаки є загиблий
Нічний удар по Львову
Нічний удар по Львову
Джерело: ДСНС України

Ввечері 18 вересня РФ запустила дрони-камікадзе з Приморсько-Ахтарська у Краснодарському краї. За п’ять годин вони долетіли до Львова, де і атакували промислові склади. Про це повідомив голова місцевої ОВА Максим Козицький.

Згодом з-під завалів дістали 26-річного чоловіка, його госпіталізували. 29-річна потерпіла попередньо відмовилася від госпіталізації. Також є загиблий і ще одна людина травмована.

Знищено 300 тонн гуманітарної допомоги.

Російський удар знищив склад неурядової організації "Карітас-Спес" у Львові. Про це у своїй заяві повідомила гуманітарна координаторка Організації Об'єднаних Націй в Україні Деніз Браун.

Вона засудила сьогоднішній російський удар по Львову, через який вщент вигорів гуманітарний склад із 300 тоннами допомоги.

"Я найрішучіше засуджую російський удар, унаслідок якого сьогодні вранці було зруйновано склад неурядової організації "Карітас-Спес" у Львові, на заході України. Цей важливий гуманітарний об’єкт, де було близько 300 тонн гуманітарної допомоги, вигорів вщент", – зазначила Браун.

Вона наголосила, що впродовж року удари по гуманітарних об’єктах посилились, що впливає на тих, хто вже потерпає від жахливих наслідків війни.

Координаторка ООН нагадала, що гуманітарні співробітники, установи та активи захищені міжнародним гуманітарним правом, а удари по них суворо заборонені.

Читайте також:
Кабмін забронював від мобілізації співробітників букмекерської контори та служби доставки Кабмін забронював від мобілізації співробітників букмекерської контори та служби доставки
Темпи наступу РФ на Харківщині знижуються, ворог просунувся не більше ніж на 8 км, – ISW Темпи наступу РФ на Харківщині знижуються, ворог просунувся не більше ніж на 8 км, – ISW
Дезінформація та дискредитація ЗСУ: Синєгубов роз’яснив фото з розкиданими Дезінформація та дискредитація ЗСУ: Синєгубов роз’яснив фото з розкиданими "зубами дракона" на Харківщині
Окупанти пошкодили понад чотири тисячі станцій мобільного зв'язку та 25% мереж фіксованого, – Федоров Окупанти пошкодили понад чотири тисячі станцій мобільного зв'язку та 25% мереж фіксованого, – Федоров