USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30
Втрати росіян: 6 3 4 8 6 0 (+1060)
USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30

На турецькому кордоні вилучили десятки екзотичних тварин, яких намагалися незаконно ввезти

Усі тварини вижили і будуть доставлені в Управління з охорони природи та національних парків
Греко-турецький кордон
Греко-турецький кордон
Джерело: відкриті джерела

Турецькі митники в північно-західному місті Едірне виявили десятки екзотичних тварин, яких незаконно намагалися ввезти з Греції, пише AP.

"В легковій автівці з грецькими номерами в багажнику перебували три кенгуру, три альпаки і один патагонський мара, а всередині машини – 12 папуг і 23 білки-летяги. Великі тварини зв'язані і затиснуті, а дрібні тіснились в клітках", – йдеться у публікації.

Правоохоронці затримали водія авто. Усі тварини вижили і будуть доставлені в Управління з охорони природи та національних парків.

Що в Україні

До речі, кілька днів тому у Львові заборонили використання коней та поні у центральній частині міста, допоки робоча група напрацьовуватиме пропозиції діяльності кінних карет у місті. Про це повідомила пресслужба Львівської міськради.

Раніше Організація з порятунку тварин та довкілля UAnimals закликала голову Львівської міської громади Андрія Садового та міську раду зупинити експлуатацію коней і заборонити каретний бізнес. Причиною став черговий випадок жорстокого поводження з тваринами. Вчора, 26 серпня 2024 року, у центрі Львова впав кінь. Жінка, що керує твариною, привела її до тями і вже за кілька хвилин змусила везти пасажирів у кареті. 

Читайте також:
Найбільший ризик масових протестів серед найрозвиненіших країн спостерігається в Туреччині, РФ і США, – Bloomberg Найбільший ризик масових протестів серед найрозвиненіших країн спостерігається в Туреччині, РФ і США, – Bloomberg
Греція має намір ввести збір для частини туристів через великий потік відпочивальників Греція має намір ввести збір для частини туристів через великий потік відпочивальників
Туреччина подала заявку на вступ до БРІКС Туреччина подала заявку на вступ до БРІКС
У Львові впав кінь, що возив людей на кареті: Реакція соцмереж та влади У Львові впав кінь, що возив людей на кареті: Реакція соцмереж та влади