USD
НБУ
39.47
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.18
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 2 9 8 0 (+1040)
USD
НБУ
39.47
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.18
Готівка
43.00

На порталі "Дія" покращили три будівельні послуги: Що змінилося

Більшість даних у заяві підтягуватимуться з ЄДЕССБ
Дія
Джерело: відкриті джерела

Відтепер при отриманні будівельних послуг на порталі "Дія" користувачі зможуть вносити зміни в уже подане повідомлення, а більшість даних у заяві підтягуватимуться автоматично з Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва (ЄДЕССБ). Це значно прискорить подання заяви і мінімізує технічні помилки, розповіли у Міністерстві цифрової трансформації.

"З 2020 року процес отримання послуг змінювався, а зараз ми провели масштабну модернізацію, щоб користуватися сервісом стало ще зручніше. З головних змін – можливість редагувати повідомлення та виправляти технічні помилки", – йдеться в повідомленні.

Також більшість даних у заяві підтягуватимуться з ЄДЕССБ. Це прискорить подання заяви і мінімізує кількість відмов від органів контролю, причиною яких були саме технічні помилки, допущені під час внесення відомостей вручну замовниками.

На порталі "Дія" доступні три модернізовані послуги:

Послуги на основі будівельного паспорта, який визначає вимоги до розміщення та будівництва будинків, – одні з найпопулярніших серед будівельних сервісів. На порталі "Дія" майже 40% від усіх заяв на отримання послуг з будівництва пов’язані саме з цим документом.

Читайте також:
Лише четверта частина заявок про зруйноване та пошкоджене житло проходить верифікацію Лише четверта частина заявок про зруйноване та пошкоджене житло проходить верифікацію
Комісія з регулювання азартних ігор не підпорядковуватиметься Мінцифрі, – Гетманцев Комісія з регулювання азартних ігор не підпорядковуватиметься Мінцифрі, – Гетманцев
З початку року українці встановили новий рекорд із відкриття ФОПів через З початку року українці встановили новий рекорд із відкриття ФОПів через "Дію"
У Мінцифри розробили У Мінцифри розробили "Білу книгу" з описом регулювання ШІ в Україні. Що очікувати бізнесу