USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Викрала понад 5 млн гривень: На Хмельниччині колишня керівниця банку привласнила кошти, що належали родинам загиблих військових

На цей час відомо вже про трьох потерпілих від шахрайської схеми
Податки гроші кошти гривні_2
Джерело: відкриті джерела

На Хмельниччині правоохоронці запідозрили колишню виконувачку обов’язків керівника одного з відділень банку у привласненні коштів, що належали родинам полеглих українських військових. За даними слідства, жінка присвоїла собі понад 5 мільйонів гривень. Про це поінформували в Офісі генпрокурора.

"За даними слідства, жінка входила в довіру до родичів загиблих військовослужбовців Збройних сил України, які отримували компенсацію від держави. Вона пропонувала відкрити депозитний рахунок для отримання відсотків або обміняти національну валюту на долари США", – йдеться у повідомленні.

Насправді ж жодних грошових операцій підозрювана не здійснювала, а привласнювала кошти людей, зазначають правоохоронці.

"На цей час відомо про трьох потерпілих. Загальна сума матеріальних збитків становить понад 5,5 млн гривень", – додали в Офісі генпрокурора.

Наразі підозрюваній обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави. Якщо провину доведуть, їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.

Раніше ми писали, що працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру командиру однієї з військових частин Миколаївщини. Офіцер безпідставно нараховував виплати підлеглим, які тривалий час не з’являлися на службі.

Слідство встановило, що посадовець був зобов’язаний призупиняти виплати військовим, які самовільно залишили військову частину та протягом трьох днів не повернулись до місця служби.

Читайте також:
Бізнесмен Жеваго отримав нову підозру Бізнесмен Жеваго отримав нову підозру
Нардепа від Нардепа від "Слуги народу" Андрія Клочка підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн гривень
В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми
ДТП у Броварах: Майбоженка взяли під варту без можливості внесення застави ДТП у Броварах: Майбоженка взяли під варту без можливості внесення застави