USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

На базі вагнерівців у Малі знайшли три "Байрактари": Фото

Безпілотники знаходяться на території аеропорту в Севаре поблизу міста Мопті
Байрактар на базі Вагнера
"Байрактари" на базі "Вагнера" у Малі
Джерело: The Insider

На колишній військовій базі терористичної групи "Вагнер" в африканському Малі знайшли три безпілотники турецького виробництва Bayraktar. Відповідні фото публікує The Insider.

Зазначається, що безпілотники знаходяться на території аеропорту в Севаре поблизу міста Мопті, який використовувався як військова база вагнерівців у цій країні, стверджує росЗМІ.

Малійські державні ЗМІ підтверджували придбання урядом двох Bayraktar TB-2, але нові фото показують, що їх більше, і вони розміщені в аеропорті, який використовували терористи "Вагнера" як тимчасово військову базу, зазначає медіа.

"Байрактари" на базі "Вагнера" у Малі
Джерело: The Insider

Відомо, що у квітні цього року ця база була атакована ісламськими бойовиками. Це відбулось через тиждень після загибелі очільника "Вагнера" Євгена Пригожина.

Джерела всередині колишньої терористичної групи "Вагнера" повідомили росЗМІ, що контроль над військовою базою в Севаре наразі було передано представникам міністерства оборони РФ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ПВК "Вагнер" намагалася переправити зброю через Малі для війни проти України.

Читайте також:
Російські війська зайшли на базу американських військових у Нігері Російські війська зайшли на базу американських військових у Нігері
Британцю оголосили підозру в підпалі лондонських підприємств за вказівкою РФ Британцю оголосили підозру в підпалі лондонських підприємств за вказівкою РФ
Через дефіцит какао в Африці можуть зрости ціни на шоколад по всьому світу, – Reuters Через дефіцит какао в Африці можуть зрости ціни на шоколад по всьому світу, – Reuters
Голод і продовольча криза: Африці бракує Голод і продовольча криза: Африці бракує "безкоштовного" зерна із Росії