USD
НБУ
41.22
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.52
Готівка
45.90
Втрати росіян: 6 5 9 2 2 0 (+1280)
USD
НБУ
41.22
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.52
Готівка
45.90

Метро Києва вже завтра курсуватиме за новим графіком: Як ходитимуть поїзди

Потяги курсуватимуть з урахуванням нових інтервалів, які складалися залежно від завантаженості підземки
Метро
Київський метрополітен
Джерело: Вечірній Київ

У понеділок, 3 червня, поїзди метрополітену Києва почнуть курсувати за новим графіком на тлі дефіциту працівників. Про це повідомляють у Київській міській державній адміністрації.

Там розповіли, що графіки руху поїздів метрополітену складаються з урахуванням розміру пасажиропотоку та укомплектованості штату працівників підприємства, зокрема машиністів.

Тепер інтервали між поїздами становитимуть:

  • у пікові години орієнтовно три-чотири хвилини;
  • у міжпіковий – 6:00–6:30 хвилин;
  • у вихідні дні інтервали залишаються без змін – шість-сім хвилин.

"Безпека руху поїздів забезпечена. Обслуговування та ремонт рухомого складу здійснюється відповідно до встановлених регламентів", – додали в адміністрації.

Новини за темою: Ремонт моста Метро у Києві коштуватиме 2 млрд гривень: Оголошено тендер

Дефіцит працівників на київських підприємствах

Раніше у столичному метрополітені попереджали, що в метро збільшать інтервали між поїздами через дефіцит працівників.

Пізніше мер міста Віталій Кличко повідомив, що в Києві спостерігається велика нестача працівників на комунальних підприємствах. Причиною тому стала міграція та мобілізація в армію.

За даними місцевої влади, у дорожній галузі не вистачає 28–30% фахівців. Там пояснили, що причиною тому стала міграція та мобілізація в армію.

Як відомо, комунальні підприємства, зокрема й критична інфраструктура, мають можливість забронювати не більше 50 відсотків від військовозобов'язаних.

Читайте також:
Інформація виглядає некоректною та маніпулятивною: КМДА відреагувала на скандал із доставкою вагонів Інформація виглядає некоректною та маніпулятивною: КМДА відреагувала на скандал із доставкою вагонів
Київ переплатив 160 млн гривень за доставку вагонів з Польщі Київ переплатив 160 млн гривень за доставку вагонів з Польщі
Київський бізнесмен заробив майже чотири мільйони гривень на відсутніх дронах для військової частини на Закарпатті Київський бізнесмен заробив майже чотири мільйони гривень на відсутніх дронах для військової частини на Закарпатті
Найтеплішим за останні понад 140 років виявився цьогорічний вересень у Києві Найтеплішим за останні понад 140 років виявився цьогорічний вересень у Києві