USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

Метро Києва вже завтра курсуватиме за новим графіком: Як ходитимуть поїзди

Потяги курсуватимуть з урахуванням нових інтервалів, які складалися залежно від завантаженості підземки
Метро
Київський метрополітен
Джерело: Вечірній Київ

У понеділок, 3 червня, поїзди метрополітену Києва почнуть курсувати за новим графіком на тлі дефіциту працівників. Про це повідомляють у Київській міській державній адміністрації.

Там розповіли, що графіки руху поїздів метрополітену складаються з урахуванням розміру пасажиропотоку та укомплектованості штату працівників підприємства, зокрема машиністів.

Тепер інтервали між поїздами становитимуть:

  • у пікові години орієнтовно три-чотири хвилини;
  • у міжпіковий – 6:00–6:30 хвилин;
  • у вихідні дні інтервали залишаються без змін – шість-сім хвилин.

"Безпека руху поїздів забезпечена. Обслуговування та ремонт рухомого складу здійснюється відповідно до встановлених регламентів", – додали в адміністрації.

Новини за темою: Ремонт моста Метро у Києві коштуватиме 2 млрд гривень: Оголошено тендер

Дефіцит працівників на київських підприємствах

Раніше у столичному метрополітені попереджали, що в метро збільшать інтервали між поїздами через дефіцит працівників.

Пізніше мер міста Віталій Кличко повідомив, що в Києві спостерігається велика нестача працівників на комунальних підприємствах. Причиною тому стала міграція та мобілізація в армію.

За даними місцевої влади, у дорожній галузі не вистачає 28–30% фахівців. Там пояснили, що причиною тому стала міграція та мобілізація в армію.

Як відомо, комунальні підприємства, зокрема й критична інфраструктура, мають можливість забронювати не більше 50 відсотків від військовозобов'язаних.

Читайте також:
Синя гілка метро в столиці запрацює у вересні, – Кличко Синя гілка метро в столиці запрацює у вересні, – Кличко
Знесення садиби Зеленських: Співвласнику будівлі обрали запобіжний захід Знесення садиби Зеленських: Співвласнику будівлі обрали запобіжний захід
Підтоплення синьої гілки метро у Києві: Прокуратура повідомила про підозру двом посадовцям Підтоплення синьої гілки метро у Києві: Прокуратура повідомила про підозру двом посадовцям
Представник власника знесеної садиби Зеленських у Києві заявив про готовність відновити будівлю Представник власника знесеної садиби Зеленських у Києві заявив про готовність відновити будівлю