USD
НБУ
39.23
Готівка
39.50
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.05
Втрати орків: 4 4 0 7 9 0 (+820)
USD
НБУ
39.23
Готівка
39.50
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.05

Рада позбавила мандатів Волошина, Королевську та Солода

Ще до початку повномасштабного вторгення РФ Королевська та Солод виїхали з України
Королевська та Солод

Народні депутати від Опозиційного блоку Наталія Королевська та Юрій Солод в залі засідань ВР

Джерело: Уніан

Верховна Рада на сьогоднішньому засіданні достроково позбавила мандатів нардепів від "ОПЗЖ" Олега Волошина, Наталію Королевську та її чоловіка Юрія Солода. Про це повідомив народний депутат від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко.

"За" проголосували 330, 332 і 325 парламентарів відповідно.

Передісторія

Заяви на складання мандатів народних депутатів Наталії Королевської та її чоловіка Юрія Солода надійшли до Верховної Ради 15 лютого. Про це написав голова ВР Руслан Стефанчук на своїй сторінці у Facebook.

"Заяви на складання повноважень народного депутата України до Верховної Ради України надійшли. Офіційно. Відповідно і позбавлення мандатів відбудеться у законний спосіб, згідно з Конституцією України", – зазначає Стефанчук.

Джерело: Руслан Стефанчук Facebook

21 лютого Верховній Раді офіційно запропонували позбавити мандатів нардепів від забороненої партії "ОПЗЖ" Наталію Королевську та Юрія Солода. На сайті парламенту опублікували відповідні проєкти постанов.

Де зараз Королевська та Солод 

За даними журналістів, Королевська з чоловіком проживає в Address Beach Resort в Дубаї. За деякими даними, вони вже є резидентами ОАЕ. Королевську та Солода ще в середині жовтня помітили в офісі Emaar, найбільшого забудовника в мегаполісі.

ЗМІ дізналися від джерел з будівельного бізнесу, що сім'я придбала нерухомості в Дубаї на 10 мільйонів доларів.

За даними представників ГУР, Королевська була серед осіб, яким Медведчук запропонував залишитися в Україні і перехопити владу відразу після теоретичної окупації.

Син Королевської та Солода 

21-річний Ростислав Солод, який два роки тому був обраний депутатом Краматорської міської ради, теж не перебуває на своєму робочому місці.

За цей рік війни він публікував stories з Казахстану, а згодом – з Дубаю. Судячи з його соцмереж, тепер він займається криптовалютою.

Читайте також:
Обов’язковий вишкіл для військовозобов’язаних замість строкової служби: Скільки триватиме та кого стосується Обов’язковий вишкіл для військовозобов’язаних замість строкової служби: Скільки триватиме та кого стосується
Замість строкової служби – три місяці навчання, а на війну – з 25: Що передбачає законопроєкт про мобілізацію Замість строкової служби – три місяці навчання, а на війну – з 25: Що передбачає законопроєкт про мобілізацію
Безугла запропонувала карати довічним за Безугла запропонувала карати довічним за "привласнення державних функцій", а потім назвала це "провокацією"
Обмеження для держорганів та заборона порнографії: З'явився законопроєкт щодо врегулювання роботи Telegram Обмеження для держорганів та заборона порнографії: З'явився законопроєкт щодо врегулювання роботи Telegram