USD
НБУ
41.22
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.52
Готівка
46.00
Втрати росіян: 6 5 7 9 4 0 (+1230)
USD
НБУ
41.22
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.52
Готівка
46.00

Ексвчителя фізкультури з Харкова, якого підозрюють у розбещенні неповнолітніх, взяли під варту

Підозрюваному обрали запобіжний захід на 60 діб тримання під вартою без визначення розміру застави
суд
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

Суд взяв під варту колишнього вчителя фізкультури з Харкова, якого підозрюють у розбещенні та зґвалтуванні неповнолітніх хлопчиків. Про це інформує пресслужба Харківської обласної прокуратури.

Зазначається, що підозрюваному обрали запобіжний захід на 60 діб (до 26.11.2024 року) тримання під вартою без визначення розміру застави.

У прокуратурі зауважили, що 27 вересня ексвчителю повідомили про підозру у зґвалтуванні особи, яка не досягла чотирнадцяти років, та у вчиненні розпусних дій щодо малолітньої особи.

Слідство стверджує, що у 2018–2021 роках підозрюваний працював вчителем фізичної культури у різних навчальних закладах Харкова. Протягом цього періоду фігурант чинив сексуальні дії стосовно школярів.

"Потерпілими стали троє хлопчиків віком 11–13 років", – зазначили в прокуратурі.

Правоохоронці також додали, що підозрюваний звільнився та переїхав жити до чоловічого монастиря у Тернопільській області.

Підозрюваний
Джерело: Харківська обласна прокуратура

До речі, нещодавно в Голосіївському районі Києва правоохоронці затримали чоловіка за розбій та зґвалтування жінки в підземному переході неподалік промзони. Відомо, що 37-річний безробітний киянин побачив, як жінка спустилася в підземний перехід по вул. Наддніпрянське шосе та пішов за нею. Через розташування місця поблизу промзони людей навколо на той час не було, чим він і скористався.

Читайте також:
Торгували дітьми під виглядом сурогатного материнства: Зловмисники невдовзі постануть перед судом Торгували дітьми під виглядом сурогатного материнства: Зловмисники невдовзі постануть перед судом
За рік кількість випадків домашнього насильства збільшилась на 80% За рік кількість випадків домашнього насильства збільшилась на 80%
Викладачка університету коригувала удари РФ по Харкову Викладачка університету коригувала удари РФ по Харкову
Ватажку Ватажку "ДНР" Пушиліну та ще двом окупаційним посадовицям оголосили підозру в депортації українських дітей до РФ