USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Експрокурору Ільницькому, який відгуляв елітне весілля, нібито вручили повістку у Львові

Очікується підтвердження від Львівського обласного ТЦК та СП
Гучне весілля експрацівниці ДБР та колишнього прокурора у Львові
Гучне весілля експрацівниці ДБР та колишнього прокурора у Львові
Джерело: відкриті джерела

У Львові напередодні нібито вручили повістку експрокурору Ільницькому, який нещодавно відгуляв лакшері весілля. За адресою проживання повістку експрокурору вручили представники Личаківсько-Залізничного об’єднаного районного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки, повідомляє "Еспресо.Захід" з посиланням на власні джерела.

За інформацією джерела, повістку експрокурору Ростиславу Ільницькому вручили за адресою проживання 20 жовтня.

"Документ оформлювали у Личаківсько-Залізничному ОР ТЦК та СП. "Еспресо.Захід" звернувся по коментар у Львівський обласний ТЦК та СП і наразі чекає на офіційне підтвердження цієї інформації", - йдеться у повідомленні.

Передісторія

Близько тижня тому в соцмережах і медіа обговорювали весілля Ростислава Ільницького та Роксолани Москви у Львові. Зокрема порушували питання доречності розкішних гулянь під час війни. Впродовж двох днів – 7–8 жовтня – у п'ятизірковому комплексі Emily Resort неподалік Львова прокурори, колишні працівники правоохоронних органів, ДБР, податкової та депутати святкували весілля.

Журналісти припустили, що весілля могло коштувати чимало. За попередніми оцінками кондитерів, лише двометровий весільний торт вартував близько 100 тисяч гривень, писало видання.

За даними Lviv.Media, у перший день на весіллі виступали Олександр Пономарьов, Ольга Полякова, гурт "Дзвони сонця". Ведучим був шоумен Григорій Решетнік.

Також журналісти стверджують, що до них зателефонував батько молодого Василь Ільницький і просив не публікувати матеріал про весілля, мовляв, він багато допомагає армії.

Новини за темою: Українці все менше вступають у шлюби та частіше розлучаються у 2023 році: Статистика

Пізніше

Згодом стало відомо, що колишня працівниця Львівського територіального управління Державного бюро розслідувань, 27-річна Роксолана Москва, яка стала відомою завдяки розкішному весіллю під час війни, знаходячись на державній службі придбала елітний Audi Q8. Про це інформує Lviv.Media.

"Із власних джерел журналістам Lviv.Media стало відомо, що автомобіль був придбаний у 2021 році з салону, його ціна понад 2,3 млн гривень (близько 85 тис. доларів за тодішнім курсом, - ред.)", – йдеться в повідомленні.

Читайте також:
За неявку до ТЦК – штраф 204 тис. гривень: Рада ухвалила за основу законопроєкт про збільшення штрафів за військові правопорушення За неявку до ТЦК – штраф 204 тис. гривень: Рада ухвалила за основу законопроєкт про збільшення штрафів за військові правопорушення
Скандал із врученням повістки журналісту: Сирський ініціював перевірку Скандал із врученням повістки журналісту: Сирський ініціював перевірку
В Україні у 2024 році зменшилася кількість ДТП із потерпілими, але кількість аварій з вини дітей продовжує зростати В Україні у 2024 році зменшилася кількість ДТП із потерпілими, але кількість аварій з вини дітей продовжує зростати
Перший в Україні Центр рекрутингу української армії: Який вигляд має всередині. ФОТО Перший в Україні Центр рекрутингу української армії: Який вигляд має всередині. ФОТО