USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Буданов пережив більше десяти замахів на своє життя, – розвідка

Російські пропагандисти часто намагаються вигадати брехню про главу ГУР
буданов

Кирило Буданов

Джерело: відкриті джерела

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов пережив більше десятка замахів на своє життя. Про це повідомив представник ГУР Міноборони Андрій Юсов в інтерв'ю ISLND TV.

Так, за словами Юсова, окупанти багато разів вчиняли замахи на Кирила Буданова протягом останніх років. Один з них – це ракетний удар по офісу ГУР під час повномасштабної війни.

"В цілому, сумарно більше ніж десять. Це з 2014 року... Попри ці численні замахи ГУР Міноборони на жодну годину, на жодну хвилину не припиняв своєї діяльності. Всі працювали також й у місці постійної дислокації відомства. Це саме стосується командира і всієї команди", – сказав Юсов.

Розвідник зазначив, що російські пропагандисти часто намагаються вигадати брехню про Буданова.

"Дуже потішні були потім намагання російської пропаганди пояснити, що хтось десь потім лікувався, якісь наслідки, там зачіска не та, там ще щось", – додав він.

Росія двічі атакувала ракетами будівлю ГУР

Росія двічі била ракетами по будівлі Головного управління розвідки Міноборони України. Востаннє це сталося наприкінці травня. Про це писав The Economist.

Туди летіли балістичні та крилаті ракети, а також дрони. Ледь не постраждали офіс та сусідній автоміст. 

У березні 2022 року росіяни вперше атакували штаб ГУР на Рибальському острові в Києві. Тоді падали ракети, вилітали вікна, обвалювалися будівлі поруч.

Читайте також:
Росія готує підривну діяльність у країнах Європи, можливі навіть теракти Росія готує підривну діяльність у країнах Європи, можливі навіть теракти
Сьогодні День пам’яті українців, які рятували євреїв під час Другої світової війни: Серед Праведників народів світу – понад 2,5 тисячі українців Сьогодні День пам’яті українців, які рятували євреїв під час Другої світової війни: Серед Праведників народів світу – понад 2,5 тисячі українців
Буданов прогнозує наступ росіян в напрямку Сум, – ЗМІ Буданов прогнозує наступ росіян в напрямку Сум, – ЗМІ
На Харківщині йдуть активні дії. Прориву української оборони немає На Харківщині йдуть активні дії. Прориву української оборони немає