USD
НБУ
40.55
Готівка
40.95
EUR
НБУ
43.78
Готівка
44.25
Втрати орків: 5 5 0 9 9 0 (+1150)
USD
НБУ
40.55
Готівка
40.95
EUR
НБУ
43.78
Готівка
44.25

Адвокат Кропачова: Звинувачення на адресу бізнесмена необґрунтовані, затримання проведено незаконно

Адвокати планують подати скаргу на його затримання
Кропачов_6

Віталій Кропачов

Джерело: UWN

Адвокати бізнесмена Віталія Кропачова вважають його затримання незаконним та планують подати скаргу на його затримання. Про це в коментарі TAK TV заявив адвокат Віталія Кропачова Олександр Салазський.

"Плануємо подати скаргу на затримання, оскільки ми вважаємо, що затримання було протизаконним. У слідчих на затриманні була відсутня ухвала слідчого судді на затримання, – заявив адвокат. – Звинувачення на адресу бізнесмена необґрунтовані. В мене таке враження, що усі статті в Кримінальному кодексі, які вони побачили, вони включили в цей документ (обвинувачення, – ред.). Навіть ті, які між собою абсолютно не стикуються, наприклад, доведення до банкрутства державного підприємства, до якого Віталій Кропачов немає жодного відношення", – додав Олександр Салазський.

Нагадаємо, 17 травня під час ділової зустрічі в одному з готелів Києва правоохоронні органи та прокуратура затримали українського бізнесмена, власника медіапроєкту Ukraine World News Віталія Кропачова.

Інформацію про затримання першими оприлюднили Телеграм-канали із сумнівною репутацією. Яким чином фото з місця затримання опинилися на цих ресурсах – невідомо.

Читайте також:
Суто політичний тиск і рейдерське захоплення: Кропачов прокоментував затягування розслідування справи зі сторони обвинувачення Суто політичний тиск і рейдерське захоплення: Кропачов прокоментував затягування розслідування справи зі сторони обвинувачення
Низка процесуальних порушень та відвід судді: Як проходить суд щодо продовження строків досудового розслідування у справі ТОВ Низка процесуальних порушень та відвід судді: Як проходить суд щодо продовження строків досудового розслідування у справі ТОВ "Краснолиманське"
Якщо немає достатніх доказів – переходять до фальсифікації документів, – адвокат про доказову базу у справі ТОВ Якщо немає достатніх доказів – переходять до фальсифікації документів, – адвокат про доказову базу у справі ТОВ "Краснолиманське"
ДБР перешкоджає проведенню податкової перевірки на ТОВ ДБР перешкоджає проведенню податкової перевірки на ТОВ "Краснолиманське", яка доводить факт висунення необґрунтованої підозри директору та бухгалтеру підприємства