USD
НБУ
39.59
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.26
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 6 1 9 4 0 (+880)
USD
НБУ
39.59
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.26
Готівка
42.90

90% українців підтримують удари по території Росії, – опитування

38% вважають, що завдавати ударів необхідно лише по військових об’єктах
Кремль горить
Джерело: відкриті джерела

Більшість українців вважають удари по території Росії необхідними. З такою пропозицією погоджується 90% респондентів. Про це свідчать результати опитування Київського міжнародного інституту соціології.

В той же час є певна відмінність у поглядах, які саме об’єкти потрібно вражати ударами: 38% вважають, що завдавати ударів необхідно лише по військових об’єктах, а 39% говорять про військові об’єкти та об’єкти енергетичної інфраструктури. 

13% респондентів вважають що удари мають завдаватися взагалі по всіх об’єктах, в т. ч. по населенню, як це робить сама Росія. І лише 7% опитаних не підтримують завдання ударів по РФ.

Джерело: Київський міжнародний інститут соціології

На графіку нижче дані наведені в регіональному вимірі. У всіх регіонах України абсолютна більшість (89–92%) підтримують завдання ударів по території Росії.

Джерело: Київський міжнародний інститут соціології

Також на графіку наведені результати, як ставляться до ударів респонденти залежно від їх готовності до територіальних поступок в обмін на мир. Навіть серед опитаних, які готові до поступок, 79% вважають, що необхідно завдавати ударів по території Росії.

Джерело: Київський міжнародний інститут соціології

Раніше агентство Thekuskt CNC провело опитування, згідно з яким у випадку ядерного удару 89% українців все одно хочуть продовжувати боротьбу.

Читайте також:
Німеччина не позбавлятиме статусу біженців чоловіків з України Німеччина не позбавлятиме статусу біженців чоловіків з України
Заборона видачі паспортів чоловікам призовного віку за кордоном не стосується консульств, – МЗС Заборона видачі паспортів чоловікам призовного віку за кордоном не стосується консульств, – МЗС
Здав позиції ЗСУ на Донеччині: Митрополит Святогірської лаври отримав підозру Здав позиції ЗСУ на Донеччині: Митрополит Святогірської лаври отримав підозру
Експерт пояснив, чому травень може стати важким для України Експерт пояснив, чому травень може стати важким для України