USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 6 1 5 0 (+1096)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

У випадку ядерного удару 89% українців все одно хочуть продовжувати боротьбу, – опитування

85% вимагають звільнення усіх захоплених територій України
ядерний удар
Джерело: відкриті джерела

Навіть у разі завдання Росією ядерного удару по Україні 89% українців хочуть продовжувати боротьбу. Такі результати показало опитування, проведене комунікаційним агентством Thekuskt CNC

Для 85% респондентів можливий відхід Росії до лінії фронту на 24 лютого не був би прийнятною підставою для припинення вогню, адже переважна більшість вважають обов'язковим повернення Донбасу та Криму.

72% українців заявили про потребу довгострокових поставок зброї із Заходу. Близько двох третин переконані, що країна ніколи не буде у безпеці поза НАТО. 75% опитаних вважають, що без західних гарантій безпеки Україна ніколи не буде в безпеці від Росії.

Близько двох третин респондентів переконані, що їхня країна ніколи не буде в безпеці поза Північноатлантичним альянсом. Явна більшість більше довіряє США та НАТО в захисті своєї країни, ніж Євросоюзу.

"Згуртованість українського населення, об'єднаного рішучістю захищати власну демократію від автократичного ревізіонізму Росії, є ключовою причиною дивовижної стійкості України", – наголошують творці опитування.

За словами авторів опитування, саме від того, чи вдасться зберегти цю рішучість, поки цілі недосягнуті, залежатиме результат війни.

Раніше група "Рейтинг" провела опитування, згідно з яким половина мешканців України виступають за ядерне роззброєння Росії як стримування країни-агресора від майбутніх нападів. Більш ніж половина українців підтримують відновлення Україною статусу ядерної держави.

Читайте також:
РФ знову скасувала ходу Безсмертного полку до 9 травня: Британська розвідка назвала причину РФ знову скасувала ходу Безсмертного полку до 9 травня: Британська розвідка назвала причину
Повернення чоловіків з-за кордону: Польща чекає ініціативи від України Повернення чоловіків з-за кордону: Польща чекає ініціативи від України
Британія оцінює втрати Росії у війні проти України в 450 тисяч військових Британія оцінює втрати Росії у війні проти України в 450 тисяч військових
МЗС Італії викликало посла Росії через передачу активів італійської компанії Ariston МЗС Італії викликало посла Росії через передачу активів італійської компанії Ariston "Газпрому"