USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

7 червня відбудеться зустріч представників спорту, бізнесу та медіа в рамках Sport&Business Club

123
Джерело: Ukraine World News

7 червня о 17:30 на платформі Sport&Business Club відбудеться перша з початку повномасштабної війни зустріч однодумців зі світу спорту, бізнесу та медіа. Головне в діяльності SBC – реальні власні кейси щодо розвитку та популяризації спорту, практичний досвід у сфери спортивного маркетингу та бізнесу.

Підтверджені спікери:

Володимир Генінсон (віцепрезидент ФК "Чорноморець") – "Функціонування професійного футбольного клуба в умовах війни";

Артем Кузьменко (партнер юридичної компанії Eterna Law, член КЕР КРАІЛ) – "Перспективи, проблеми та юридичний аналіз ринку гемблінгу";

Віталій Лавров (заступник міністра молоді та спорту України з питань цифрового розвитку) – "Цифрові інструменти Мінмолодьспорту. Поточний стан та плани".

Також в режимі відеоконференції виступить Едгарс Бунцис, який як голова організаційного комітету чемпіонату світу з хокею-2023 у Латвії розповість про нюанси організації та підготовки подібних масштабних заходів.

Модератором заходу виступить CEO Sport&Business Club Україна Олексій Брага.

Захід відбудеться в UNIT.City (м. Київ, вул. Дорогожицька, 3 – корпус В10, 2-й поверх, простір NEST Hub). Для членів Клубу доступна реєстрація за посиланням: https://forms.gle/7vkbzrBi3aBC8vtV6.

Інформаційний партнер заходу – медіапроєкт Ukraine World News

Sport&Business Club – перший закритий клуб в Україні, який поєднує спортивні організації та менеджмент з бізнесом для спілкування, комунікації, обміну досвідом та створення спільних проєктів, а також розвитку спортивних подій в Україні.

Читайте також:
Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрих-коди Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрих-коди
Стало відомо про перші розстріли цивільних у Вовчанську Стало відомо про перші розстріли цивільних у Вовчанську
Здоров'я – база, естетика – похідне. Пластичний хірург Дмитро Слоссер розповів про роботу під час війни та останні тенденції в галузі Здоров'я – база, естетика – похідне. Пластичний хірург Дмитро Слоссер розповів про роботу під час війни та останні тенденції в галузі
Перебої зі світлом повертаються: Наскільки критична ситуація і де шукати графіки відключень Перебої зі світлом повертаються: Наскільки критична ситуація і де шукати графіки відключень