USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

7 червня відбудеться зустріч представників спорту, бізнесу та медіа в рамках Sport&Business Club

123
Джерело: TAK TV

7 червня о 17:30 на платформі Sport&Business Club відбудеться перша з початку повномасштабної війни зустріч однодумців зі світу спорту, бізнесу та медіа. Головне в діяльності SBC – реальні власні кейси щодо розвитку та популяризації спорту, практичний досвід у сфери спортивного маркетингу та бізнесу.

Підтверджені спікери:

Володимир Генінсон (віцепрезидент ФК "Чорноморець") – "Функціонування професійного футбольного клуба в умовах війни";

Артем Кузьменко (партнер юридичної компанії Eterna Law, член КЕР КРАІЛ) – "Перспективи, проблеми та юридичний аналіз ринку гемблінгу";

Віталій Лавров (заступник міністра молоді та спорту України з питань цифрового розвитку) – "Цифрові інструменти Мінмолодьспорту. Поточний стан та плани".

Також в режимі відеоконференції виступить Едгарс Бунцис, який як голова організаційного комітету чемпіонату світу з хокею-2023 у Латвії розповість про нюанси організації та підготовки подібних масштабних заходів.

Модератором заходу виступить CEO Sport&Business Club Україна Олексій Брага.

Захід відбудеться в UNIT.City (м. Київ, вул. Дорогожицька, 3 – корпус В10, 2-й поверх, простір NEST Hub). Для членів Клубу доступна реєстрація за посиланням: https://forms.gle/7vkbzrBi3aBC8vtV6.

Інформаційний партнер заходу – медіапроєкт Ukraine World News

Sport&Business Club – перший закритий клуб в Україні, який поєднує спортивні організації та менеджмент з бізнесом для спілкування, комунікації, обміну досвідом та створення спільних проєктів, а також розвитку спортивних подій в Україні.

Читайте також:
Окупанти атакують Україну дронами з пінопласту та фанери Окупанти атакують Україну дронами з пінопласту та фанери
У Парижі стартувала Олімпіада. Церемонію вперше провели на воді. Заворожуючі фото У Парижі стартувала Олімпіада. Церемонію вперше провели на воді. Заворожуючі фото
Зеленський підписав закони про ввезення енергетичного обладнання 
без мита та ПДВ Зеленський підписав закони про ввезення енергетичного обладнання 
без мита та ПДВ
Завдали майже 12 млн грн збитків державному енерговиробнику: Підозри отримали троє експосадовців Завдали майже 12 млн грн збитків державному енерговиробнику: Підозри отримали троє експосадовців