Втрати росіян: 6 3 7 0 1 0 (+1130)
USD
НБУ
41.41
Готівка
41.70
EUR
НБУ
46.12
Готівка
46.55

Затримали двох підлітків, які на замовлення окупантів палили автівки військових у Києві та Краматорську

Попри юний вік, затриманим загрожує до восьми років тюрми
Слідчі дії
Джерело: Telegram СБУ

Правоохоронці затримали у Києві та Краматорську, що на Донеччині, ще двох поплічників РФ, які палили військові авто Сил оборони. Про це інформує пресслужба Служби безпеки України.

Підпалювачі "полювали" на позашляховики ЗСУ, обладнані під виконання бойових завдань на передовій. Свої цілі зловмисники погоджували з російськими кураторами. А потім підпалювали військові машини бензином та легкозаймистими сумішами.

Усе це фіксували для звіту на камери, сподіваючись отримати гроші, які жоден з молодиків від окупантів так і не отримав.

Зокрема в Києві 16-річний фігурант, який приїхав з Черкащини, мав спалити позашляховик – його волонтери придбали для однієї з бойових бригад ЗСУ, що воює на Східному фронті.

А в Краматорську місцевого 16-річного юнака затримали одразу після першої спроби знищити позашляховик українського воїна.

"Наразі обом фігурантам повідомили про підозру. Попри юний вік, затриманим загрожує до восьми років тюрми", – йдеться в публікації.

До речі, п’ятьом мешканцям Києва, які палили машини військових, оголосили про підозру. Підозрювані шукали легкий підробіток і потрапили в поле зору росіян.

Читайте також:
Зеленський очікує від Байдена запрошення України в НАТО до завершення його президентської каденції
Зараз немає такої ділянки фронту, де не висів би дрон: Військовий розповів, як БпЛА змінюють хід війни
На фронті у Харківській області російські військові скаржаться на масові отруєння
СБУ затримала зрадника, який за 1 млн рублів здавав росіянам позиції ЗСУ під Покровськом