Втрати росіян: 6 3 9 4 8 0 (+1340)
USD
НБУ
41.44
Готівка
41.65
EUR
НБУ
46.24
Готівка
46.60

Вбивство на АЗС у Києві: Підозрюваному обрано запобіжний захід

Він жодних показань не дає, мотивів своїх вчинків не пояснює
Вбивство на АЗС у Києві
Джерело: Київська міська прокуратура

41-річному киянину, підозрюваному в умисному вбивстві пенсіонера на автозаправній станції у Святошинському районі Києва, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 16 листопада 2024 року. Про це повідомила Київська міська прокуратура.

Підозрюваний жодних показань не дає, мотивів своїх вчинків не пояснює.

Київська міська прокуратура

Що сталося

18 вересня вранці на АЗС на Кільцевій дорозі підозрюваний з гладкоствольною рушницею марки Derya Сarina X-Celerate CRX 201 в руках підійшов до 65-річного чоловіка, який збирався сісти у власний автомобіль марки Honda Accord.

Після короткого діалогу він здійснив смертельний постріл в голову власника машини, після чого забрав ключі від автомобіля, сумку з особистими речами, сів за кермо і поїхав з місця злочину.

Поліція Києва розшукала та затримали підозрюваного. Ним виявився місцевий мешканець 1983 року народження. Чоловіку повідомили про підозру в умисному вбивстві з корисливих мотивів, розбої, незаконному заволодінні транспортним засобом та незаконному носінні і зберіганні боєприпасів.

Читайте також:
Київ посів друге місце у світі за забрудненістю повітря
Теща київського правоохоронця офіційно заробила за життя 100 гривень, але має елітну двоповерхову квартиру, – розслідування
У Києві на АЗС застрелили чоловіка
Російський "кріт", який шпигував на оборонному заводі в Києві, отримав 15 років тюрми