Втрати росіян: 6 3 4 8 6 0 (+1060)
USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30

У Секторі Гази знайшли тіла шістьох ізраїльських заручників

Заручників вбили незадовго до того як до них дісталися ізраїльські солдати
У Секторі Газа знайдено тіла шести ізраїльських заручників
Джерело: CNN

У тунелях під Сектором Гази ізраїльські військові знайшли тіла шести заручників. Їх захопили бойовики ХАМАС під час жовтневого нападу, передає CNN.

Заручників вбили незадовго до того як до них дісталися ізраїльські солдати, заявив речник Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) контрадмірал Даніель Хагарі. Зазначається, що вбитим знайшли зокрема 23-річного американця ізраїльського походження Герша Голдберга-Поліна. Бойовики ХАМАСу взяли його у полон на музичному фестивалі Nova 7 жовтня. Батьки хлопця були одними з найактивніших сімей заручників. Фактично Герш Голдберг-Полін став одним з облич кризи із заручниками.

Президент США Джо Байден заявив, що тіла були виявлені під містом Рафах на півдні Гази. Армія Ізраїлю також назвала імена інших п'ятьох жертв: Еден Єрушальмі, Кармель Гат, Альмог Сарусі, Олександр Лобанов і Орі Даніно.

Новини за темою: Ізраїль ліквідував ще двох посадовців ХАМАСу

У жовтні минулого року бойовики ХАМАСу з території Сектору Гази напали на Ізраїль. Бойовики взяли у полон сотні людей, серед них були й іноземців. Ізраїль у відповідь почав операцію проти ХАМАСу. Територію Ізраїлю було повернуто під контроль, а ЦАХАЛ продовжив бойові дії на території Сектору Гази. Ізраїльські солдати дійшли до міста Рафах.

Читайте також:
Після Курської операції на Покровському напрямку суттєво поменшало обстрілів, – Зеленський
Росіяни намагаються перетнути канал Сіверський Донець – Донбас, але їм це не вдається
В Ізраїлі спалахнули протести після того як з'ясувалося, що ХАМАС убив шістьох заручників
Росія перекинула кілька бойових підрозділів з Покровського напрямку у Курську область, – ISW