Втрати росіян: 6 3 4 8 6 0 (+1060)
USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30

Трамп і Гарріс погодилися провести дебати у вересні

Є ймовірність, що кандидати в президенти проведуть додаткові дебати того ж місяця
Дональд Трамп і Камала Гарріс
Джерело: відкриті джерела

Кандидати в президенти США Дональд Трамп (від республіканців) і Камала Гарріс (від демократів) проведуть дебати 10 вересня на телеканалі ABC. Про це повідомляє CNN.

Водночас поки що невідомі подробиці. Обіцяють, що місце дебатів, правила та модераторів визначать ближче до дати події.

Трамп відреагував на цю новину, заявивши, що "з нетерпінням" чекає дебатів із Гарріс. Крім того, він висловив бажання провести додаткові дебати, про які він домовився з Fox News (4 вересня) і NBC (25 вересня).

Гарріс також повідомила, що готова обговорити додаткові дебати.

"Я рада, що він нарешті погодився на дебати 10 вересня. Я з нетерпінням чекаю їх і сподіваюся, він прийде... Я рада обговорити додаткові дебати після 10 вересня", – сказала вона журналістам.

Новини за темою: Камала Гарріс обрала кандидата у віцепрезиденти США губернатора штату Міннесота Тіма Волза, – ЗМІ

Варто зазначити, що дебати на телеканалі ABC спочатку були заплановані між Трампом і Джо Байденом, який вибув із президентських перегонів.

Нагадаємо, Дональд Трамп заявив, що піде на дебати з Гарріс, але сам назвав дату і місце – 4 вересня на близькому до нього телеканалі Fox News.

На що у штабі Гарріс відповіли, що нічого подібного ні з Трампом, ні з Fox News не погоджували. У Гарріс вимагають проводити дебати, як і було вирішено раніше, 10 вересня на телеканалі ABC.

У відповідь Трамп висловився образами у бік своєї опонентки. У своїй соцмережі він опублікував допис, де заявив, що Гарріс боїться дебатів через брак інтелекту.

Вибори в США

Вибори президента Сполучених Штатів Америки заплановані на вівторок, 5 листопада. Вони стануть 60-ми виборами президента США. 

В них вже офіційно візьмуть участь представник Республіканської партії Дональд Трамп і демократка Камала Гарріс, яка 2 серпня набрала потрібну кількість голосів делегатів, щоб офіційно брати участь у президентських виборах.
Читайте також:
Новий замах на Трампа: Що відомо про стрілянину біля гольф-клубу, де перебував колишній президент США
Трамп заявив, що врегулює війну в Україні за допомогою сили і мудрості
Зеленський розповів, про що говорив з Трампом два місяці тому
Дональд Трамп не збирається брати участі у ще одних дебатах із Камалою Гарріс